Στην Κρήτη αύριο και μεθαύριο ο Β. Κικίλιας

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα πραγματοποιήσει από αύριο, Τετάρτη 30 Ιουνίου, διήμερη περιοδεία στην Κρήτη, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Ο κ. Κικίλιας θα μεταβεί αύριο στις 09:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, όπου έχει συγκαλέσει σύσκεψη με τη συμμετοχή των βουλευτών Ηρακλείου, των Δημάρχων του Νομού, του Περιφερειάρχη Κρήτης, των Διοικήσεων της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και των Νοσοκομείων, των Προέδρων του Ιατρικού, του Φαρμακευτικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και τοπικών φορέων.

Ανάλογες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Νικόλαο αύριο και την Πέμπτη 1 Ιουλίου στο Ρέθυμνο και στα Χανιά.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Στην Κρήτη αύριο και μεθαύριο ο Β. Κικίλιας”

  1. Κικίλια ανίκανε

    Μας έφερες τα εμβόλια αφού πρώτα καταστράφηκαν οι δουλειές μας, οι οικογένειές μας, οι ζωές μας… Τώρα τι να τα κάνουμε πια τα εμβόλια. Ανίκανοι, τέρατα, φασίστες.

  2. Διάβολοι - νεοναζί

    Ο κ. Κικίλιας και οι υπόλοιποι “σοβαροί” νεοναζί της παρέας του αγνόησαν με τον πιο επιδεικτικό και απάνθρωπο τρόπο τους πιο ευάλωτους αυτής της ιστορίας. Του είχα στείλει ένα γράμμα και το πέταξε στα σκουπίδια. Αλλά βέβαια, αυτός από παιδί ήξερε μόνο να ξεφυλλίζει το πλέιμποϊ και να ονειρεύεται το μέλλον του. Μόνο για δεσμοφύλακες στο Άουσβιτς κάνετε. Καθάρματα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί