Υπογράφηκε η σύμβαση για τη βελτίωση του αγροτικού δρόμου Δεμάτι – Αγία Παρασκευή

Υπογράφηκε, την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, στο Δημοτικό Κατάστημα Θραψανού, η σύμβαση για το έργο «Βελτίωση αγροτικού δρόμου Δεμάτι – Αγία Παρασκευή»  μεταξύ του Δήμαρχου Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλη Φραγκάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας αφοι Παπουτσάκη αναπτυξιακή τεχνική Α.Ε. 

Το έργο, το οποίο είχε προϋπολογισμό μελέτης 475.000,00 €, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Φιλόδημος Ι και αφορά στη βελτίωση  της υφιστάμενης αγροτικής οδού που συνδέει τον οικισμό του Δεματίου με κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτικές εκτάσεις  της ευρύτερης ορεινής περιοχής, καταλήγοντας στη διασταύρωση του ιερού ναού της Αγ. Παρασκευής, στην τοπική κοινότητα Δεματίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Παράλληλα στο πλαίσιο του έργου προβλέπονται – πέρα από τις εργασίες ασφαλτόστρωσης – και έργα απορροής ομβρίων. Ο συμβατικός χρόνος υλοποίησης του ανωτέρου έργου ανέρχεται σε 12 μήνες.

Στο πλαίσιο της υπογραφής της σύμβασης, ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Φραγκάκης,  εξέφρασε την ικανοποίηση του  για την συμβασιοποίηση του παραπάνω σημαντικού έργου οδοποιίας το οποίο – όπως τόνισε – «θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του δρόμου Δεμάτι – Αγία Παρασκευή, διασφαλίζοντας την ασφαλή πρόσβαση των κατοίκων, κτηνοτρόφων και γεωργών προς τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις τους, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υφιστάμενη χάραξη του δρόμου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί