Αλ. Χαρίτσης από το Ηράκλειο: «Η ανάπτυξη να είναι διατηρήσιμη και να τους περιλαμβάνει όλους και όχι τους λίγους»

“Καταστροφικές οι επιλογές της κυβέρνησης στην διαχείριση της πανδημίας”

Στο Ηράκλειο βρίσκεται για δεύτερη ημέρα ο βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Φθιώτιδας και αναπληρωτή τομεάρχη Έρευνας και Τεχνολογίας του κόμματος Γιάννη Σαρακιώτη.

Κατά την παρουσία τους στο Ηράκλειο οι κύριοι Χαρίτσης και Σαρακιώτης, συνοδευόμενοι από βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, πραγματοποιούν αλλεπάλληλες συναντήσεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπροσώπους των τοπικών φορέων που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την έρευνα.

Εχθές, Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων σε αίθουσα του ξενοδοχείου IBIS.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΕΛΚΕΘΕ στις Γούρνες και συνάντηση με τον πρόεδρο της διοίκησης και διευθυντή ερευνητικού κέντρου Αντώνη Μαγουλά, καθώς και με τον διευθυντή του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υδατοκαλλιεργειών Κωνσταντίνο Μυλωνά, ενώ ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) Νεκτάριο Ταβερναράκη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, στη Λότζια. Τον κ. Χαρίτση συνόδευαν οι βουλευτές Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και Σωκράτης Βαρδάκης καθώς και στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ενώ στην συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού του Δήμου Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης. 

Φωτογραφία: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Συζητήθηκαν σε καλό κλίμα θέματα που αφορούν στην διαχείριση της πανδημίας, τις νέες μεταλλάξεις του κορωνοϊού, την πορεία των εμβολιασμών αλλά και σε σημαντικά έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο Ηρακλείου και είχαν αρχικά ενταχθεί στον «Φιλόδημο» επί της Υπουργίας του κ. Χαρίτση, όπως η αντικατάσταση  του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης. Ειδική μνεία έγινε και στο Ειδικό Χωρικό της Νέας Αλικαρνασσού, καθώς ο κ. Χαρίτσης ενημερώθηκε για τις προτάσεις του Δήμου Ηρακλείου  σχετικά με την αξιοποίηση  του χώρου που λειτουργεί σήμερα το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» όταν ξεκινήσει την λειτουργία του το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι. 

Φωτογραφία: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης
Φωτογραφία: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Στις 15.00 οι κ. Χαρίτσης – Σαρακιώτης θα συμμετέχουν σε κομματική συνεδρίαση στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί