Τεράστια επιτυχία και δεύτερη θέση για την αθλήτρια του Ο. Α. Σούδας, Μυρτώ Πρωιμάκη στο Πανευρωπαϊκό Τουρνουά Tennis Europe U14

Πολύ σπουδαία επιτυχία για την αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας (Ο.Α.Σ.), ΜΥΡΤΩ ΠΡΩΙΜΑΚΗ, στο Πανευρωπαϊκό Τουρνουά Tennis Europe U14, το οποίο διεξήχθη από 5 έως 13 Ιουνίου στη Λεμεσό της Κύπρου.

Στο πανευρωπαϊκό αυτό τουρνουά συμμετείχαν αθλήτριες από πολλές χώρες (Κύπρο, Ελλάδα, Δανία, Ιταλία, Κίνα, Γερμανία, Αυστρία, Ρωσία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Μεγάλη Βρετανία, και Ολλανδία).

Η αθλήτρια του Ο.Α. Σούδας, αν και απείχε πολύ καιρό από τους αγώνες λόγω της πανδημίας, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις απέναντι σε πολύ έμπειρες αθλήτριες, κατάφερε να φτάσει στον τελικό του τουρνουά και να κατακτήσει την 2η πανευρωπαϊκή θέση!

Στον πρώτο αγώνα της η Μυρτώ αντιμετώπισε την αθλήτρια TERRY ILLIANA από την Κύπρο, νούμερο 5 στο ταμπλό, την οποία νίκησε με σκορ 6-2 6-3. Στη συνέχεια, στον δεύτερο γύρο, αντιμετώπισε την αθλήτρια PAKER EDEN από το Ισραήλ, την οποία νίκησε με σκορ 6-2 5-7 6-1. Στους οκτώ του τουρνουά η Μυρτώ ήλθε αντιμέτωπη με το νούμερο 2 του ταμπλό, την Ολλανδή BIJLSMA SILVER. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι η Χανιώτισσα αθλήτρια επιβλήθηκε της αντιπάλου της με σκορ 6-4 7-6 (3) και έφτασε στα ημιτελικά. Για τη θέση στον τελικό, η Μυρτώ αντιμετώπισε την ANDRONICOU NINA από την Κύπρο, την οποία κέρδισε εύκολα με σκορ 6-2 6-1.

Την άλλη θέση στον τελικό είχε κερδίσει το νούμερο 1 του ταμπλό, η Κύπρια DEMIRTZI, AΝΝΑ. Στον τελικό, μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα, νικήτρια αναδείχθηκε η Κύπρια αθλήτρια με σκορ 6-3 6-4.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις και η πολύ σπουδαία 2η θέση της Μυρτώς, σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό τουρνουά, είναι η ανταμοιβή των κόπων και των θυσιών που πρέπει να κάνει μία αθλήτρια για να φτάσει σε τέτοιο υψηλό επίπεδο καθώς και το αποτέλεσμα μίας ολοκληρωμένης, άρτιας και ουσιαστικής προπόνησης των αθλητριών και αθλητών, που παρέχει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σούδας, μέσω των καταξιωμένων προπονητών και προπονητριών του.

Το Δ.Σ. του Ο.Α.Σούδας αισθάνεται υπερήφανο για τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Συγχαίρει την αθλήτριά του, τον προπονητή της Παπαγιαννάκη Αντώνη, τη γυμνάστριά της Ριτζάκη Μαρία, όλους τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριες της που τη βοηθούν στις προπονήσεις, το υπόλοιπο προπονητικό team, το οποίο, όπως προαναφέραμε, συμβάλλει σε μία υψηλού επιπέδου προπόνηση των αθλητών/τριών μας, καθώς και τους γονείς της Μυρτώς!

Το Δ.Σ. του Ο.Α.Σ. εύχεται στη Μυρτώ, καθώς και στους υπόλοιπους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου, πολλές επιτυχίες στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί