Πρακτικές άλλων εποχών: Στην αστυνομία μαθητές που είχαν δώσει συνέντευξη για την κατάληψη στο σχολείο τους

Οργή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για την εισαγγελική έρευνα κατά μαθητών 

Με οργισμένο τρόπο ήρθε η αντίδραση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για την εισαγγελική έρευνα κατά μαθητών της Ιωνιδείου, αλλά και γονέων έπειτα από ανώνυμες καταγγελίες περί υποκίνησης καταλήψεων.

Ο Σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση σε πολύ υψηλούς τόνους και επιτίθεται προσωπικά στη Νίκη Κεραμέως, αποδίδοντάς της ακέραια την ευθύνη. Οι γονείς επισημαίνουν ότι παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις τους για την κατάσταση που επικρατεί στο ίδρυμα εξαιτίας του κορονοϊού, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Τονίζουν ότι το σχολείο έχασε από την ασθένεια μια εξαιρετική καθηγήτρια και τώρα σύρονται στον εισαγγελέα μαθητές μέσα από ανώνυμες και ανυπόστατες καταγγελίες. 

Η ιστορία έχει ξεκινήσει από ένα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας news24/7 τον περασμένο Οκτώβριο, όταν, με αφορμή κατάληψη στο σχολείο, μίλησαν στο μέσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Την Δευτέρα οι δύο μαθητές κλήθηκαν για κατάθεση στην αστυνομία και κατηγορούνται για βιαιοπραγία κατά του Λυκειάρχη και συντονισμό παράνομων ενεργειών.

Σύμφωνα με το news24/7 το κατηγορητήριο βασίζεται σε ανώνυμες καταγγελίες ατόμων που φέρονται να είναι γονείς μαθητών, ενώ ο λυκειάρχης του σχολείου έχει διαψεύσει σε δική του κατάθεση ότι έχει πέσει θύμα βιαιοπραγίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί