2 χρόνια κράτησαν οι εργασίες ανάπλασης στο Πάρκο Γεωργιάδη και ήδη παρουσιάζει φθορές

Για δύο χρόνια ήταν κλειστό για την πολυπόθητη από τον Δήμο Ηρακλείου ανάπλαση, το πάρκο Γεωργιάδη, και ήδη παρουσιάζει φθορές.

Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο άνοιξε τις πύλες του για το κοινό, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια και ήδη τον περασμένο Δεκέμβριο πολίτες κατήγγειλαν ότι το χώμα άρχισε να υποχωρεί.

Δείτε επίσης: Πέρασαν μόλις δύο μήνες από την παράδοση του πάρκου Γεωργιάδη και το χώμα άρχισε να υποχωρεί (Φωτο)

Μάλιστα, με ανακοίνωσή του ο Δήμος γνωστοποιεί ότι θα προχωρήσει σε εργασίες αποκατάστασης των φθορών, οι οποίες θα διαρκέσουν για μία εβδομάδα.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Ηρακλείου αναφέρει:

Ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Απριλίου οι εργασίες αποκατάστασης των φθορών που έχουν παρουσιαστεί στις επιστρώσεις των δαπέδων του Πάρκου Γεωργιάδη. Στο πλαίσιο των εργασιών θα κλείσει προσωρινά το νότιο τμήμα του πάρκου (συμπεριλαμβανομένης της παιδικής χαράς). Η πρόσβαση στο υπόλοιπο ανοιχτό τμήμα του πάρκου θα γίνεται από την είσοδο στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Βίγλας και από την είσοδο στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Γερωνυμάκη.

 Κλειστή θα παραμείνει για το διάστημα εκτέλεσης των εργασιών η είσοδος επί της Χαριλάου Τρικούπη και η πρόσβαση (σκαλοπάτια) από την τάφρο των ενετικών τειχών. 

Οι εργασίες πρόκειται να επεκταθούν σημειακά και σε αλλά τμήματα του πάρκου και η συνολική τους διάρκεια εκτιμάται ότι θα είναι μία εβδομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί