Λειτουργεί ξανά το αναψυκτήριο στο Πάρκο Γεωργιάδη για take away

Ξεκίνησε εκ νέου η λειτουργία του αναψυκτήριου στο Πάρκο Γεωργιάδη. Το αναψυκτήριο, το οποίο ανακαίνισε και έχει αναλάβει την λειτουργία του η ΔΕΠΑΝΑΛ, θα προσφέρει μόνο υπηρεσίες take away, από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα (τις ημέρες που ο καιρός είναι βροχερός θα κλείνει στις 5). 

Στο Πάρκο προκειμένου να δει το ανακαινισμένο αναψυκτήριο βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελία Σχοιναράκη, τους Αντιδημάρχους Γιάννη  Αναστασάκη, Κώστα Βαρδαβά, Μαρία Καναβάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνο Παττακό. 

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος δήλωσε: «Μετά την ανακαίνιση  του Πάρκου Γεωργιάδη, το οποίο ήδη ο κόσμος έχει αγκαλιάσει, πλέον λειτουργεί και το ανακαινισμένο αναψυκτήριο, προσφέροντας  take away στους επισκέπτες του χώρου. 

Θέλω να ευχαριστήσω την ΔΕΠΑΝΑΛ η οποία ολοκλήρωσε γρήγορα και έντεχνα τις εργασίες στο αναψυκτήριο, καθώς και όλους όσους συνεισέφεραν και συνεισφέρουν ώστε το Πάρκο να είναι σήμερα σε άριστη κατάσταση – από τις υπηρεσίες του Δήμου έως και τους δημότες που το χρησιμοποιούν και το προσέχουν. 

Εύχομαι οι συνθήκες να επιτρέψουν σύντομα το αναψυκτήριο –  όπως και  όλα τα καταστήματα εστίασης της πόλης –  να λειτουργήσει  κανονικά,  ώστε να εξελιχθεί ξανά σε σημείο συνάντησης και αναψυχής για όλους τους Ηρακλειώτες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί