Τελικά είναι του Αρκουμανέα, όχι του Χαρδαλιά – Παύθηκαν 4 υπάλληλοι του ΕΟΔΥ για το κορονογλέντι (Βίντεο)

Τέσσερα άτομα παύθηκαν μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο που διέρρευσε χθες. Εν τέλει, όπως προκύπτει, το κορονογλέντι της Τσικνοπέμπτης δεν αφορά τον Νίκο Χαρδαλιά αλλά αγγίζει τον… Νίκο Αρκουμανέα και τον ΕΟΔΥ.

Όπως προκύπτει από ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, που έρχεται μετά τον σάλο, ο συγκεκριμένος εξωτερικός χώρος δεν ανήκει στους παραχωρηθέντες του ΕΟΔΥ. Ωστόσο, «μεταξύ των προσώπων που απεικονίζονται σε αυτές, εμφανίζονται και τέσσερα πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό των συμβασιούχων του Ε.Ο.Δ.Υ.» οι οποίοι παύθηκαν από τα καθήκοντά τους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του ΕΟΔΥ:

Αναφορικά με περιστατικό συνωστισμού προσώπων σε εξωτερικό χώρο του κτιρίου της HELEXPO στο Μαρούσι, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, γνωστοποιεί τα εξής:

• Ο συγκεκριμένος εξωτερικός χώρος δεν ανήκει στους παραχωρηθέντες στον Ε.Ο.Δ.Υ. χώρους του κτιρίου της HELEXPO.

• Κατά το χρονικό διάστημα πραγματοποίησης του περιστατικού συνωστισμού, οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ που εργάζονται σε χώρους του κτιρίου της HELEXPO, είχαν ολοκληρώσει το συμβατικό τους ωράριο και αποχωρήσει από τους χώρους εργασίας τους.

• Από εικόνες που έχουν τεθεί υπόψιν της Διοίκησης του ΕΟΔΥ σε σχέση με το περιστατικό, προέκυψε ότι μεταξύ των προσώπων που απεικονίζονται σε αυτές, εμφανίζονται και τέσσερα πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό των συμβασιούχων του Ε.Ο.Δ.Υ., και συγκεκριμένα 3 οδηγοί και μία επαγγελματίας υγείας που εργάζονται στις ΚΟΜΥ. Τα πρόσωπα αυτά έχουν ήδη παυθεί από κάθε συμβατική αρμοδιότητα και επιχειρησιακή τους υποχρέωση έναντι του Ε.Ο.Δ.Υ., ενώ εκκρεμούν σχετικώς, περαιτέρω νομικές ενέργειες εκ μέρους του Οργανισμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί