Ο Μπαλάσκας υπερηφανεύεται που όλοι οι αστυνομικοί έχουν μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ (Βίντεο)

Προκλητικός για ακόμα μία φορά εμφανίσθηκε ο συνδικαλιστής Στράτος Μπαλάσκας, ο οποίος όχι μόνο εμφανίσθηκε υπέρ της χρήσης του πτυσσόμενου μεταλλικού γκλοπ από αστυνομικούς με το οποίο ο αστυνομικός ξυλοκόπησε τον πολίτη στην Νέα Σμύρνη, αλλά προσπάθησε να ενισχύσει το επιχείρημά του λέγοντας πως χρησιμοποιείται και σε άλλες χώρες.

Όπως είπε ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ, «όλοι οι αστυνομικοί της χώρας φοράμε δύο πράγματα: μία στολή, την 511, την μπλε φόρμα και όλοι έχουμε αυτό το πτυσσόμενο γκλοπ».

Όταν ωστόσο κλήθηκε να διευκρινίσει εάν εννοεί το μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε ότι το έχει η βρετανική αστυνομία, η ιταλική, η γερμανική, η πορτογαλική, η βελγική, του Λουξεμβούργου, η Ρωσία, η Αμερική! «Υπάρχει κάποια απαγόρευση για αυτό το γκλοπ, μπορείτε να μου δώσετε ένα χαρτί, μία κανονιστική διαταγή, μία εντολή, ένα Προεδρικό Διάταγμα, μία Κοινή Υπουργική Απόφαση που να λέει ότι απαγορεύεται;», όπως σχολίασε επιδεικτικά.

Ο ίδιος ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας χθες στο Κόντρα είπε ότι η υπηρεσία δεν χορηγεί τέτοια γκλοπ και οι αστυνομικοί τα προμηθεύονται μόνοι τους. «Θέλετε να σας δείξω το δικό μου», είχε πει με προκλητικό τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί