Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη γυναικοκτονία στα Μεσκλά

Καταζητείται και σε άλλες χώρες ο δράστης

Δεκατέσσερις μαχαιριές υπέστη η άτυχη 54χρονη στα Μεσκλά, που έπεσε νεκρή από τα χέρια, όπως όλα δείχνουν, του Νορβηγού συντρόφου της στην οικία της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αναφορά του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη από τη διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής, το θύμα είχε οκτώ τραύματα τομής και έξι εκδορές από το μαχαίρι του δράστη, με πιο θανατηφόρα μία μαχαιριά στην πλάγια τραχηλική χώρα, που είχε σαν αποτέλεσμα τη ρήξη δεξιάς καρωτίδας, απώλεια αίματος και εν τέλει το θάνατο.

Οι περισσότερες από τις μαχαιριές ήταν στο ύψος του αυχένα και των ώμων, με την χαμηλότερη στην αριστερή μασχάλη της άτυχης γυναίκας, η οποία κατέληξε από καταπληξία, ως αποτέλεσμα της απώλειας αίματος που υπέστη.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Νορβηγoύ με τον οποίο συζούσε η άτυχη γυναίκα και που θεωρείται, ως ο βασικός ύποπτο για την αποτρόπαια πράξη.

Η αστυνομία εκτιμά πως ο Νορβηγός δεν έχει καταφέρει να φύγει από την Κρήτη, καθώς όπως προκύπτει από τους ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί σε αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες δεν υπάρχει το όνομα του στις λίστες επιβατών.

Όποτε οι αστυνομικοί θεωρούν πως είναι ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός του.

Όπως αναφέρουν νορβηγικά ΜΜΕ, οι αρχές της χώρας είναι ήδη ενημερωμένες για την υπόθεση, με τον άνδρα, εξάλλου, να καταζητείται στη γειτονική Εσθονία.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί