Παραδόθηκε ο τρίτος ανήλικος για τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα

Παραδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο τρίτος ανήλικος, που εμπλέκεται στη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 16χρονος παραδόθηκε στο ΑΤ Λουτρακίου και μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ, όπου θα εξεταστεί για την υπόθεση.

Νωρίτερα, η 15χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας και ο 17χρονος φίλος της ομολόγησαν τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με όσα είπε η 15χρονη στην κατάθεσή της, η μητέρα της, της είχε κάνει τη ζωή ανυπόφορη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, ενώ υποστήριξε ότι την απειλούσε, πως θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο.

Συγκλονιστικό είναι το νέο στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας, κατά το οποίο, οι ανήλικοι φέρονται να σχεδίαζαν τη δολοφονία εδώ και ένα μήνα.

Ο 17χρονος σύντροφος της 15χρονης, που το τελευταίο διάστημα διέμενε μαζί με την ίδια και τη μητέρα της στο σπίτι τους, αποκάλυψε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησαν να τη σκοτώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος είπε στους αστυνομικούς πως αρχικά επιχείρησαν να τη δολοφονήσουν δίνοντάς της χάπια. Όταν αυτό δεν έπιασε, επιχείρησαν να προμηθευτούν δηλητήριο, αλλά δεν τα κατάφεραν και κατέληξαν στο μαχαίρι.

Ακόμη, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 15χρονη έμεινε με το άψυχο σώμα της μητέρας της, για μισή μέρα μετά τη δολοφονία της, μέχρι να βρουν λύση για το πώς θα εξαφανίσουν τη δολοφονημένη γυναίκα.

Το σχέδιο να τη μεταφέρουν με σεντόνι εκτός σπιτιού ναυάγησε, καθώς οι γείτονες άρχισαν να χτυπούν να κουδούνια της πόρτας καθώς δεν είχαν νέα της 50χρονης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί