Στο έργο των κόμβων Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας ο Ν. Παππάς

Στο σημείο και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Επί τόπου στο έργο των κόμβων Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, συναντώντας τον Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά, τον οποίο ενημέρωσε για την πορεία υλοποίησης των έργων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Συναντηθήκαμε στα έργα των κόμβων Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας επί του ΒΟΑΚ, με τον Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά, που επισκέφθηκε την περιοχή μας.

Ενημερώσαμε τον κ. Παππά για την πορεία υλοποίησης των έργων, τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, για την επιτάχυνση των διαδικασιών, αλλά και για την συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών γύρω από τη δρομολόγηση νέων αναγκαίων παρεμβάσεων, οι οποίες δεν περιλαμβάνονταν στην αρχική μελέτη.

Έργα πνοής όχι μόνο για την περιοχή μας, αλλά και για ολόκληρο το νησί, καθώς δημιουργούν συνθήκες ασφαλούς διέλευσης στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης οι Βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Γρηγόρης Φασουλάκης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Αχλάδας Γιώργος Πεδιώτης, καθώς και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί