Καταγγέλλει ότι δέχεται bullying της ΔΙΑΣ μετά την καταγγελία του για ξυλοδαρμό από αστυνομικούς στο Ηράκλειο

Σε συνέχεια της υπόθεσης με το περιστατικό ρατσιστικής βίας που έγινε στο Ηράκλειο πριν λίγους μήνες και έφερε στο φως το Candiadoc, όταν πολίτης κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ρατσιστικού ξυλοδαρμού από αστυνομικούς στην Αμμουδάρα, επειδή τον πέρασαν για… Πακιστανό, με νέο του μήνυμα μας καταγγέλλει ότι αστυνομικοί ΔΙΑΣ συνεχίζουν ακόμη και τώρα να τον ενοχλούν με στοχευμένους ελέγχους και να κάνουν bullying εις βάρος του.

Δείτε επίσης:  Ηράκλειο: Άγρια βία και ρατσισμός αστυνομικών με θύμα πολίτη – Τον πέρασαν για Πακιστανό και τον “σάπισαν”! (βίντεο)

Ο άνθρωπος φέρεται να έχει αντιμετωπίσει 7 περιστατικά τον τελευταίο καιρό.

Όπως μάλιστα μας αναφέρει, ο άνθρωπος έχει υποστεί καταθλιπτικό επεισόδιο από όλη αυτήν την ιστορία και τον παρακολουθεί και ο ψυχίατρος κυρ. Μηλιωτης από το Βενιζέλειο. «Ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ, μου διαλύσανε τα παντα και συνεχίζουν» καταγγέλλει.

Αναλυτικά η καταγγελία του:

(Ν1) 28 Ιουνίου περιμένω στην Αστόρια προς τήν μεριά του Μουσείου την Γεωργία μία φίλη μου να παμε για καφέ όταν κατέβηκε από το λεωφορείο και ερχόταν προς το μέρος μου με είδαν η Δίας να στέκομαι και σταμάτησαν τις μηχανές μπροστά μου. Με ρώτησαν τα στοιχεία μου έψαξαν τό τσαντάκι μου τά παπουτσια μου και τις τσέπες μου μπροστά στον κόσμο.

(Ν2) 11 Ιουλίου κατεβαίνω τήν Κονδυλάκη και στρίβω την Μελίνας Μερκούρη στην πιατσα των ΤΑΞΙ με τό ντελιβεράδικο και πάω να παραδώσω την παραγγελια μέ σταματάνε η Δίας για έλεγχο με ρωτάνε τα στοιχεία μου με ψάχνουν ψάχνουν καί τό τσαντάκι μου δεν βρήκαν κάτι επάνω μου. Μου είπαν νά πάρω τηλέφωνο στο μαγαζί να ερθει άλλος ντελιβερας νά παρει την παραγγελία γιατί εμένα θά μου κάνουν προσαγωγή για περαιτέρω έλεγχο στο τμήμα με πηγαν επάνωμε εγδυσαν τελείως μέ έψαξαν δεν βρήκαν κάτι μέ κράτησαν 3:5 ώρες και μετά μέ άφησαν

(Ν3) 16 Ιουλίου κατεβαίνω τήν 62 μαρτύρων νά παω για δουλειά έξω από το γήπεδο του κόρακα στην Χανιώπορτα με σταματάνε η Δίας με ρωτάνε τά στοιχεία μου μέ ψάχνουν τσέπες τσαντάκι παπούτσια με έχουν 15λεπτα δεν βρήκαν κάτι με άφησαν νά φύγω γιατί δουλευα για να μήν αργήσω στήν δουλειά

(Ν4) 29 Ιουλίου έχω σχολάσει από τήν δουλειά και ανεβαίνω τήν θερισου κλασικά μέ τά ποδια στο υψος μέ την Μιχαήλ Αρχαγγέλου παλι οι Δίας μέ σταματάνε με ρωτάνε τά στοιχεία μου τους λέω θά τό τραβήξετε πολυ ακόμα και μετά τους λέω και τά στοιχεία μου και από μόνος μου τους δίνω τό τσαντάκι νά τό ψάξουν βγάζω τά παπούτσια μου και πηγα νά κατεβάσω και τό παντελονι μου και μου είπε ένας από αυτούς όχι δεν χρειάζεται και άν έχω κάτι παράνομο επάνω μου τους είπα όχι και ότι πριν 30 λεπτά σχόλασα μέ τσέκαραν και μετά μέ άφησαν νά φύγω

(Ν5) 9/8/20 και το πιό σοβαρό κατεβαίνω τήν κονδυλακη και παω νά συνάντησω την Αντί γιατί έχουμε ραντεβού στο μητέρα για επανεξέταση βλέπω τον φίλο μου τον Χρηστο και του κάνω νόημα σταματάει και του λέω να μέ παει πιο κάτω νά μήν περπαταω στην ταξίαρχου μαρκοπούλου και Σπιναλόγκας γωνία μάς συναντάνε οι Δίας ενώ μάς έκαναν νόημα να περάσουμε όταν με είδαν και με αναγνώρισε ο φίλος του γυρίσανε τις μηχανές και μας είπαν νά κάνουμε στήν άκρη σέ εμένα ηρθε ο Λευτέρης και μέ περιεργο στυλ μου λεει βάλε τά χέρια σου στο καπό ενός παρκαρισμενου αυτοκινήτου και θά σου κάνω έλεγχο είπα εντάξει μέ ρωτάει πως σε λένε του λέω τά στοιχεία μου μέ κοιτάει καλά και μου λεει μέ ειρωνεία ποσα χρονια είσαι στήν Ελλάδα και γελάει του απαντάω μέ έντονο υφος ό φίλος σου μέ περασε για Πακιστανό και μέ χτύπησε εσύ μέ ειρωνεύεσαι για τό ποσα χρονια είμαι στήν Ελλάδα θά τό μάθουμε στά δικαστήρια τότε μου λέει κάτσε στήν άκρη και κάλεσαν τό περιπολικό του λέω τι έγινε και μου λέει θά παμε προσαγωγη πιος ο λόγος μου λέει για περαιτέρω έρευνα του λέω πρεπει νά παω στο μητέρα έχω ραντεβού μέ τόν Αγγελάκη και μου λεει θά προλάβεις του λέω δεν προλαβαίνω και τότε ήρθε τό περιπολικό μέ γυρνάει και μου βάζει χειροπέδες μπροστά στόν κόσμο χωρίς λόγο μέ πανε επάνω μαζί μέ τόν Χρηστο μέ πανε στόν πρωτο όροφο σέ ένα δωμάτιο μέ εγδυσαν μέ έψαξαν και αφού δεν βρήκαν κάτι μέ άφησαν μετά από μία ώρα αφού με έγραψαν για κράνος συνοδηγού και τον Χρηστο για δίπλωμα Η μήνυση δεν ειναι απο τροχαία αλλα απο Άμεση Δράση και οταν ρώτησα αν μας σταματήσατε για παράπτωμα τροχαίας απάντησαν οτι εμείς κάνουμε στοχευμενους ελεγχους 18/8 Ν6 Τι και άν κάναμε αναφορά στην εισαγγελέα…. Εχθές τό βράδυ και ενώ βρισκόμουν στην εργασία μου διανομέας/ντελίβερι και ενώ είχα παραγγελια να κάνω παράδοση η ομάδα Δίας μέ είδε στον δρόμο και μου έκανε έλεγχο στο μηχανάκι, στο τσαντάκι, σωματικό έλεγχο και αφού δεν είχα κάτι παράνομο επάνω μου ήθελαν να μέ πανε στο Μέγαρο για περεταίρω έλεγχο και ενώ πήρα τηλέφωνο άλλον συνάδελφο νά έρθει να παράδοση τήν παραγγελια. ένας αστυνομικός τής ομάδας Δίας έκανε ένα τηλεφώνημα δεν γνωρίζω μέ ποιον και όταν τό έκλεισε μου είπε παρε τόν συνάδελφο σου και πεστου ότι θα τήν πας εσύ τήν παραγγελία σέ 5 λεπτά θά σέ αφήσουμε όπως και έγινε απλά μου έκοψαν μία κλήση για δίπλωμα. ΥΓ. 1 δίπλωμα έχω για 125κε 17 περιπου χρόνια αλλά το έχει το μηχανολογικό όχι η τροχαία για κάποιο μπέρδεμα μέ μία κλήση που έχει ρυθμιστεί.. ΥΓ2 για όσους δεν ξέρουν η ομάδα Δίας δεν κάνει τροχονομικους ελέγχους κάνει στοχευμενους ελέγχους και άν βρεί κάποιο παράπτωμα τροχονομικο τότε σέ γράφει.. Τά λόγια αστυνομικου τής Ομάδας Δίας… ΥΓ3 στήν εισαγγελέα κατέθεσα την Πέμπτη 13/8 για όλα τα παραπάνω συμβάντα αδικαιολόγητους και στοχευμένους ελέγχους από την ομάδα Δίας πρoς εμένα..

26/8 Ν7 και τό μπουλινγκ απο τήν ομάδα Δίας συνεχίζεται.. Κατεβαίνω από το σπίτι μου παίρνω τό μηχανάκι και ξεκινάω νά παω στήν δουλειά στά 80μετρα από τό σπίτι μου μέ περίμενε ή ομάδα Δίας όλως τυχαίως μου λένε νά κάνω στήν άκρη για έναν έλεγχο αφού μέ έψαξαν σωματικά έψαξαν τό τσαντάκι μου και τό μηχανάκι τής δουλειάς τους ρωτάω τι ψάχνουν καί μου λένε άν έχω κάτι παράνομο επάνω μου τους είπα δεν γνωρίζω Τι λένε και άν θέλουν να παμε επάνω για περεταίρω έλεγχο μου είπαν όχι πειραν τήν ταυτότητα μου έγραψαν τά στοιχεία μου και μέ άφησαν νά φύγω.. Έχω καταθέσει στήν εισαγγελέα πήρα αριθμό πρωτόκολλου στις 19/8 εκανα αναφορά στόν υπουργό προστασιας του πολίτη πήρα και από εκεί αριθμό πρωτόκολλου. Και ή ομάδα Δίας εξακολουθεί να μέ στοχοποιεί. Που άλλου πρεπει νά απευθύνθω Κυριε αξιότιμε υπουργέ όταν ή ομάδα Δίας μου κάνει συνεχόμενους και στοχευμένους ελέγχους χωρίς λόγο.. Τό δημόσιο μπουλινγκ δεν είναι κακουργήμα ?

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Καταγγέλλει ότι δέχεται bullying της ΔΙΑΣ μετά την καταγγελία του για ξυλοδαρμό από αστυνομικούς στο Ηράκλειο”

  1. CitizenMitsos

    Αντί να κάνουν καμία περιπολία να πιάσουν διαρρήκτες προσπαθούν να βγάλουν το άχτι τους πάνω σε έναν άνθρωπο του μεροκάματου που τον αδίκησαν και από πάνω. Επί χούντας κάτι τέτοια καψώνια είχαμε.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί