Ηράκλειο: Νέα επιχείρηση εκφοβισμού από άνδρες της ΔΙΑΣ σε πολίτη που κατήγγειλε την κακοποίησή του!- Τι γράφει στο Candiadoc

Σε μια αφόρητη κατάσταση, με συνεχείς παρενοχλήσεις ακόμα και την ώρα της εργασίας του, ζει τον τελευταίο χρόνο ο Γιώργος Παπαοικονόμου, ο άνθρωπος που είχε καταγγείλει μέσω του Candiadoc τον Μάιο του 2020 τον ξυλοδαρμό και την κακοποίησή του από άνδρες της Ομάδας Δίας, στην περιοχή της Αμμουδάρας, επειδή τον πέρασαν, όπως είπαν, για Πακιστανό… Με αναφορά του στην Εισαγγελία Ηρακλείου και επιστολή του στο Candiadoc, ο κ. Παπαοικονόμου περιγράφει ένα ακόμα περιστατικό παρενόχλησης και εκφοβισμού από άνδρες της “Δίας”, μάλιστα στο κέντρο του Ηρακλείου.

Θυμηθείτε: Ηράκλειο: Άγρια βία και ρατσισμός αστυνομικών με θύμα πολίτη – Τον πέρασαν για Πακιστανό και τον “σάπισαν”! (βίντεο)

Ηράκλειο: Η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει την καταγγελία του πολίτη για ξυλοδαρμό από αστυνομικούς

ΕΛΑΣ Κρήτης: ΕΔΕ για την καταγγελία του πολίτη σε σχέση με τον ξυλοδαρμό από αστυνομικούς

Μήνυση από το Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων μετά από την καταγγελία για επίθεση των αστυνομικών σε πολίτη επειδή «τον πέρασαν για Πακιστανό»

Η καταγγελία πολίτη για ξυλοδαρμό και η κατάπτυστη (και αντιδημοκρατική) παρέμβαση συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ!

Στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ο ξυλοδαρμός πολίτη από αστυνομικούς στο Ηράκλειο: «Με πέρασαν για Πακιστανό και με έδειραν»

Διαβάστε τι γράφει τώρα στο Candiadoc:

Το μπουλινγκ της ομάδας Δίας συνεχίζεται
Παρασκευή 16/7/21, το μπούλινγκ και οι στοχευμένοι έλεγχοι της ομάδας Δίας προς το πρόσωπο μου συνεχίζονται κανονικά.
Περίπου στις 8:30 μμ δύο μοτοσικλέτες της ομάδας Δίας έρχονται και παρκάρουν δίπλα από το μηχανάκι της εργασίας μου στη συμβολή της οδού 1821 και Ίδης, όπου εκείνη τη στιγμή είχαν συγκέντρωση οι pride.
Κατεβαίνοντας από τις μηχανές τους άρχισαν να με κοιτάνε επίμονα χωρίς κάποιον λόγο.
Εργάζομαι σε μια καινούργια εταιρεία διανομής με διακριτικά της εταιρείας μπλούζα και σάκο πλάτης μεταφοράς τροφίμων και καφέδων.
Ενω με έβλεπαν να πηγαίνω σε καταστήματα στο κέντρο να παραλαμβάνω παραγγελίες προς παράδοση.
Καθώς επέστρεφα από μια παραγγελία στην πλατεία Ελευθερίας είδα έξω από την είσοδο του αρχαιολογικού μουσείου παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του πρώην εργοδότη μου και έναν φίλο μου υπάλληλο της πρώην εταιρείας που εργαζόμουν. Σταμάτησα να χαιρετήσω και να δω τι κάνει…η ώρα ήταν 21:35 περίπου μμ…δεν πέρασαν δύο λεπτά και έρχονται οι δύο μοτοσικλέτες της ομάδας Δίας από την οδό Στέφανου Ξανθουδίδη, περνάνε από δίπλα μας με βλέπουν πάνε λίγα μέτρα πιο κάτω κάνουν αναστροφή και έρχονται και σταματάνε μπροστά μας… κατεβαίνουν κάτω και μας λένε θα σας κάνουμε έλεγχο.
Βγάζουν τα κράνη τους και βλέπω τους τρεις αστυνομικούς που με κοιτούσαν επίμονα νωρίτερα στη συμβολή των οδών 1821 και Ίδης.
Τους ρωτάω υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί είμαι εν ώρα εργασίας με τα διακριτικά της εταιρείας μου και έχει πάρα πολύ κόσμο.
μου απαντάει αυτός που μου έκανε τον έλεγχο.
Στοχευμενος έλεγχος κύριε….του δίνω το τσαντάκι να το ελέγξει όπως μου ζήτησε, βάζω τα χέρια μου από μόνος μου πάνω στο κεφάλι και αρχίζουν τον έλεγχο σωματικό, στο τσαντάκι, στο τσαντάκι μεταφοράς καφέ, στο τσαντάκι μεταφοράς πίτσας, στο σάκο πλάτης και σε όλο το μηχανάκι. Ο έλεγχος κράτησε περίπου δέκα λεπτά χωρίς να μου πουν τι ακριβώς έψαχναν.
Δεν βρήκαν κάτι πήραν τη ταυτότητα και το δίπλωμα μου και έγραψαν στην αναφορά τους τα στοιχεία μου για τον έλεγχο που μου έκαναν.

Οι αριθμοί κυκλοφορίας στις δύο μοτοσικλέτες είναι ΕΑ9222 και ΕΑ9210.

ΥΓ.Γιατι δεν έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στο φίλο μου,στο μηχανάκι εργασίας του και στο τζιπ του πρώην εργοδότη μου;

ΥΓ2.Προσπαθουν από περισυ που έγινε το συμβάν όπου υπέστην άγριο ξυλοδαρμό να με ρεζιλεύουν σκόπιμα σε όποια εργασία κι αν βρίσκομαι με συνεχείς στοχευμένους σωματικούς ελέγχους μέσα στο κόσμο.

ΥΓ3. Για όλα τα παραπάνω που αναφέρω μπορούν να εντοπιστούν από τα στίγματα gps και κινητής
τηλεφωνίας και από την κάμερα στο μουσείο

ΥΓ4 Αυτό είναι το κράτος σας κύριε Μητσοτάκη-κυριε Χρυσοχοΐδη. Να δείχνει η ομάδα Δίας Ηρακλείου τη δύναμη της σε ένα νομοταγή οικογενειάρχη εργαζόμενο.

ΥΓ5 Μη ξεχνάτε ο λαός δίνει ψήφο εμπιστοσύνης….ο λαός δεν ξεχνα την καταστολή αστυνομικης βίας επί των ημερών σας

Γιώργος Παπαοικονόμου

ΥΓ: Αυτά τα έκανα εχθές αναφορά στην εισαγγελία Ηρακλείου

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ηράκλειο: Νέα επιχείρηση εκφοβισμού από άνδρες της ΔΙΑΣ σε πολίτη που κατήγγειλε την κακοποίησή του!- Τι γράφει στο Candiadoc”

  1. με ένα μισθό αστυνομικού ή δικαστικού ασκώ εξουσία σε σπίτι και δουλειά

    Ποιος αυτός; Αυτός έχει… πρόβλημα!
    Οι αστυνομικοί και οι εισαγγελείς της πεντάρας θεωρούν πως ο νόμος δεν ισχύει για τους ανθρώπους που με κάποιο τρόπο δυσκολεύονται… είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά, είτε οικονομικά. Γιατί νομίζουν πως οι ίδιοι θα είναι πάντα δυνατοί, πάντα ωραίοι. Είναι στιγμές που εύχομαι να γίνει ένας πόλεμος, να πεινάσουν και να πεθάνουν όλοι αυτοί που νομίζουν πως αξίζουν κάτι παραπάνω από τον άλλο. Δεν θέλω να νιώθω μίσος και κακία, όμως είναι σιχαμερό να ακούς “α, αυτός μωρέ, αυτός που λέει πως τον δείρανε γιατί τον πέρασαν για Πακιστανό, αυτός έχει πρόβλημα…” Ρατσιστές παλιάνθρωποι τιποτένια καθάρματα που στιγματίζετε τους ανθρώπους θρασύδειλοι ο ένας είναι Πακιστανός, ο άλλος μοιάζει με Πακιστανό, ο ένας έχει ψυχιατρικό ιστορίκό, ο άλλος είναι φτωχός, ο άλλος είναι άνεργος, ο άλλος απλά δεν σας άρεσε η φάτσα του…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί