Καταγγελία πολίτη: Και στην Αγία Φωτεινή ο Αρχιεπίσκοπος κάλεσε τους πιστούς να μην φορούν μάσκα

Με μήνυμά της στο Candiadoc, με αφορμή το θέμα που έγινε γνωστό χθες με τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Κρήτης για τη χρήση μάσκας, πολίτης μας αναφέρει ότι και στο ησυχαστήριο της Αγίας Φωτεινής στα Λινοπεράματα την Κυριακή, ο αρχιεπίσκοπος διέκοψε τρεις φορές τη θεία λειτουργία για τη μάσκα. Όπως μας αναφέρει στο μήνυμά του ο πολίτης είπε συγκεκριμένα:«Όποιοι θέλουν και αν θέλουν να βγάλουν τις μάσκες ,γιατί στην εκκλησία είμαστε ελεύθεροι».

Δείτε αναλυτικά τι μας αναφέρει ο πολίτης:

Σε συνέχεια του θέματος που προέκυψε με τη χρήση η μη μάσκας και τις δηλώσεις του αρχιεπισκόπου,θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι και την Κυριακή στο ησυχαστήριο της Αγίας Φωτεινής στα Ελληνοπεραματα ο αρχιεπίσκοπος διέκοψε τρεις φορές τη θεία λειτουργία λέγοντας συγκεκριμένα οποίοι θέλουν και αν θέλουν να βγάλουν τις μάσκες ,γιατί στην εκκλησία είμαστε ελεύθεροι.Σας το αναφέρω από προσωπικη εμπειρία.Γιατι σαν χριστιανοί αισθανόμαστε το λιγότερο εμπαιγμό όταν όχι μόνο ο αρχιεπίσκοπος βγαίνει από άμβωνος και κάνει τέτοιες προτροπές ,αλλά πολύ περισσότερο όταν ο πρωτοσύγκελος προβαίνει σε τέτοιου είδους διαψεύσεις. Σας ευχαριστω

Δείτε επίσης: Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος καλεί τους πιστούς να μην φορούν μάσκες! – Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Καταγγελία πολίτη: Και στην Αγία Φωτεινή ο Αρχιεπίσκοπος κάλεσε τους πιστούς να μην φορούν μάσκα”

  1. Anti-logos

    Για να το πω “κομψά”(!) τους παπάδες ούτε να τους βλέπω ούτε να τους ακούω…. Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ….. Αρχίσαμε να αλληλοκαρφωνόμαστε και αυτό είναι πιο επικίνδυνο και από τους παπάδες και από την ίδια την πανδημία.
    Ο φόβος και η αγωνία είναι απόλυτα κατανοητά συναισθήματα σε αυτές τις συνθήκες που ζούμε, αλλά ο κοινωνικός αυτοματισμός οδηγεί σε χειρότερα μονοπάτια…….

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί