Με πρωτοβουλία του Αλ. Τσίπρα: Βιντεοκλήση με Μητσοτάκη αύριο στις 18:00 με θέμα τον κορωνοϊό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συζητήσει με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα αύριο στις 18:00 μέσω βιντεοκλήσης

Η συζήτηση μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18:00 με βιντεοκλήση, προκειμένου να ενισχυθεί το μήνυμα προς τους πολίτες “Μένουμε σπίτι”.

Η συνάντηση γίνεται με αφορμή την πανδημία του νέου κορονοϊού, με τον πρωθυπουργό να εγκαινιάζει κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σημειώνεται, πάντως, πως η συζήτηση γίνεται με πρωτοβουλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Καλογήρου προέβη σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γ.γ. του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη, προκειμένου να οριστεί συνάντηση του κ. Μητσοτακη με τον κ. Τσίπρα, τη Δευτέρα, για ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί