Η απίστευτη ελαφρότητα του προέδρου του ΕΟΔΥ την ώρα που η χώρα αγωνιά για τον ιό (βίντεο)

Αλγεινή εντύπωση κάνει ένα βίντεο που δημοσίευσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥΠαναγιώτης Αρκουμανέας τη στιγμή που η χώρα παρακολουθεί με ανησυχία την εξάπλωση του κορονοϊού.

Τη στιγμή που η τηλεφωνική γραμμή του ΕΟΔΥ, 1135, είχε πάρει «φωτιά» και ήταν συνεχώς κατειλημμένη από το κοινό που ήθελε να ενημερωθεί για τον νέο κορονοϊό, ο κ. Αρκουμανέας ήταν σε… lifestyle διάθεση ανεβάζοντας ένα χαλαρό βίντεο στο youtube με τραγουδάκια θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αναδείξει πως δεν είναι τόσο άσχημα να κάτσει κανείς στο σπίτι. 

Ο πρόεδρος ΕΟΔΥ ο οποίος έχει την κύρια ευθύνη για την αντιμετώπιση της πανδημίας προτιμά χορό, τραγουδάκια, χαμόγελο και… μαγειρική. 

Μάλιστα, συνόδευσε το βίντεό του με τη λεζάντα: «Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες. Πάνω από όλα η δημόσια υγεία».

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter δεν το άφησαν να… περάσει έτσι και έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το post του κ. Αρκουμανέα. Με κομψό αλλά και πιο άκομψο τρόπο. Πάρτε μία γεύση:

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Η απίστευτη ελαφρότητα του προέδρου του ΕΟΔΥ την ώρα που η χώρα αγωνιά για τον ιό (βίντεο)”

  1. Anti-logos

    Τσίρκο και μάλιστα πολύ κακής ποιότητας και αισθητικής. μα μήπως δεν φάνηκε αμέσως από τις 10 Ιουλίου του ’19?? Κάποιοι κάνουν απλώς ότι δεν το βλέπουν. Θα πάει άπατο, γιατί οι παραστάσεις του είναι κακοπαιγμένες και φτηνές.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί