Κατηγορίες για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία ναρκεμπόρου αντιμετωπίζει μέλος του Ρουβίκωνα

Η υπόθεση αφορά τον Γ.Καλαιτζίδη ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του 36χρονου ντίλερ ναρκωτικών, «Χαμπίμπι» τον Ιούνιο του 2016 στα Εξάρχεια

Δίωξη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία ασκήθηκε σε βάρος του μέλους του Ρουβίκωνα, Γιώργου Καλαϊτζίδη, αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας του 36χρονου ντίλερ ναρκωτικών, «Χαμπίμπι», τον Ιούνιο του 2016 στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού στα Εξάρχεια.

Όπως τονιζει ο Γ.Καλαϊτζίδης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook «είναι η 3η φορά που προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να με βάλουν στην φυλακή με άθλιες τακτικές και στημένα κατηγορητήρια».

«Τώρα με θεωρούν ηθικό αυτουργό για μια δολοφονία ενός ατόμου ύστερα από 4 χρόνια. () Ποιός ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν οι μηχανισμοί καταστολής εάν δεν τα καταφέρουν και αυτή την φορά. Ούτως ή άλλως είναι πλέον δεδομένο. Έχουμε γίνει πεδίο βολής του βαθέος κράτους», προσθέτει ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα, ο Γ.Καλαϊτζίδης δημοσίευσε το γεγονός της κλήτευσής του στον ανακριτή, ως κατηγορούμενος, τονίζοντας ότι «είναι πλέον φανερό πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνθλίψει όλες τις κοινωνικές αντιστάσεις και να χτυπήσει ανελέητα όλες και όλους όσους αντιδρούν στην σύγχρονη νεοφιλελεύθερη κυβερνητική ατζέντα».

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί