Αναβάλλεται το 6ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του ΙΑΚΕ στο Ηράκλειο

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι αναβάλλεται το 6ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 3-5 Απριλίου 2020, στο Ηράκλειο, λόγω των εκτάκτων μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση του νέου κοροναϊού.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα, στις 8 Μαρτίου 2020,  για την αντιμετώπιση του νέου κοροναϊού (2019-nCoV), μεταξύ των οποίων και ότι «αναστέλλονται όλες οι συνεδριακές εκδηλώσεις για τέσσερις εβδομάδες».

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (Ι.Α.Κ.Ε.) υποχρεώνεται εκ των πραγμάτων να αναβάλει οριστικά τη διεξαγωγή των εργασιών του 6ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Επικοινωνία, πληροφόρηση, ενημέρωση και εκπαίδευση στην ύστερη νεωτερικότητα», το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 3-5 Απριλίου 2020. 

Η Οργανωτική Επιτροπή αναζητά, ήδη, νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου, σε χρονική περίοδο κατά την οποία, όπως αναμένεται, θα έχει παρέλθει η παρούσα κρίση. Για το ζήτημα αυτό, καθώς και για όλες τις λοιπές παραμέτρους του Συνεδρίου θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση με αναλυτική πληροφόρηση, μετά τη συνεδρία της Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020. 

Ζητούμε την κατανόηση όλων για την παραπάνω αδόκητη αναστάτωση. 

Θα συνεχίσουμε εντατικά τις οργανωτικές προσπάθειές μας για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου στη νέα ημερομηνία.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί