Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη: Πάνω από 90.000 επισκέψεις μέσα σε λίγες ώρες στο Candiadoc!

Μέσα σε λίγες ώρες, από το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαρτίου μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου, είχε περισσότερες από 91.000 επισκέψεις και πάνω από 81.000 μοναδικούς αναγνώστες!

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την Google analytics, τον μοναδικό επίσημο “φορέα” που καταγράφει την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο.

Είναι μια ακόμα αναγνώριση ότι το Candiadoc.gr – χωρίς “ουδετερότητες” και ψευδο”αντικειμενικότητες”- εκπληρώνει σωστά τη δημοσιογραφική του ευθύνη κι αυτό αναγνωρίζεται από τους χιλιάδες πολίτες που το επιλέγουν για την ενημέρωσή τους. Τους ευχαριστούμε θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μας, καθώς με τον τρόπο αυτό κρίνουν την τεράστια προσπάθεια μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, μέσα σε πολλές και γνωστές αντιξοότητες, που μάλιστα το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο διαφόρων ακραίων στοιχείων.

Δείτε: Προφανώς δεν το “βουλώνουμε”: Στο στόχαστρο ακραίων – χυδαίων στοιχείων το Candiadoc (εικόνες)

Τόσο ο αριθμός των επισκέψεων όσο και τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο, δείχνουν ότι πλέον το Candiadoc.gr έχει ξεφύγει από τα όρια της περιφέρειας.

Αν δεις κανείς τα θέματα που διαβάστηκαν, δεν είναι τα γνωστά που “τραβάνε” (αίμα, τροχαία κλπ), αλλά κυρίως πολιτικά και θέματα εθνικού ενδιαφέροντος.

Μάλιστα μερικά από τα θέματα διακινήθηκαν τόσο στο facebook, ώστε η σύγκριση μπορεί να γίνει μόνο τα μεγάλα και εθνικής “εμβέλειας” portals!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι candia-fac-1.jpg

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη: Πάνω από 90.000 επισκέψεις μέσα σε λίγες ώρες στο Candiadoc!”

  1. CitizenMitsos

    Εμείς σας ευχαριστούμε για τον κόπο σας και την σκληρή δουλειά που βάζετε για την ενημέρωση του κόσμου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί