Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου για το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου για το συνέδριο της ΓΣΕΕ:

Απαιτούμε γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, με βάση το καταστατικό της, όχι «συνέδριο» – παρωδία με ΜΑΤ, εισαγγελείς και την εποπτεία του πρωθυπουργού!

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου καταδικάζει και καταγγέλλει τα σχέδια της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ της ηγετικής ομάδας ΓΣΕΕ να διεξάγει την Τρίτη 25 Φλεβάρη στο πολυτελές ξενοδοχείο «Απόλλων» το «συνέδριο fast track»-παρωδία με την εποπτεία του πρωθυπουργού, του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και του υπουργού προστασίας του Πολίτη. Δεν θα απουσιάζει, όπως ανακοινώθηκε από τους εργατοπατέρες και πολυπληθής αστυνομική δύναμη. Για ακόμα μια φορά, η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ επιβεβαιώνει τον αντεργατικό της ρόλο

Η Ένωση μας όπως και άλλα ταξικά εργατικά και συνταξιουχικά σωματεία και οργανώσεις καταδικάζουμε την εμπλοκή της κυβέρνησης ,της εργοδοσίας και των μηχανισμών καταστολής, δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και πιο απαιτητικά, πιο αποφασιστικά να παλέψουμε προκειμένου να βάλουμε εμπόδια σε εργοδοσία και κυβέρνηση να υλοποιήσουν τα αντεργατικά αντιλαϊκά σχέδιά τους, πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποκαλύψουμε  την αλλοτρίωση και τη σήψη του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού και να παλέψουμε για τον απεγκλωβισμό του εργατικού κινήματος από όλους αυτούς που αποτελούν βαρίδια για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. 

«Συνδικάτα εργατών, όχι της κυβέρνησης και των εργοδοτών»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί