Το Σάββατο οι επαναληπτικές εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλοι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης» με βάση τα άρθρα 15, 16 και 26 του Καταστατικού Λειτουργίας του συλλόγου, απευθύνει κάλεσμα σε Ετήσια Γενική Συνέλευση και  διενέργεια Αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Λόγω μη απαρτίας την Πέμπτη 20/2/2020, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 22/2/2020 και ώρα 11:00  στο χώρο της έκθεσης του ΜΦΙΚ στη Λ. Σ. Βενιζέλου στο Ηράκλειο.

Η Ημερήσια Διάταξη της Γ.Σ. είναι η παρακάτω:

1. Ενημέρωση

2. Απολογισμός του απελθόντος Δ.Σ.

3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής διενέργειας Αρχαιρεσιών

4. Λοιπά Θέματα

5. Κοπή Βασιλόπιτας συλλόγου

6. Διενέργεια Αρχαιρεσιών

Δικαίωμα συμμετοχής, με βάση το Καταστατικό, στη Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη (πληρωμένες συνδρομές και του 2019). Τα μέλη μπορούν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα είτε με επιστολή στο Δ.Σ., είτε δια ζώσης την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Οι υποψήφιοι για την Εφορευτική Επιτροπή δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις άλλες εκλογές.

“Ελπίζουμε στην ενεργή συμμετοχή όλων σας μια που τόσο το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης –Παν. Κρήτης, όσο και ο Σύλλογος Φίλων ΜΦΙΚ βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλοι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης»

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί