Στο τραπέζι τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανόλη Φραγκάκη, ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης

Όλα τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας συζητήθηκαν στη συνάντηση του Δημάρχου Μανόλη Φραγκάκη με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη.

Ειδικότερα, στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μινώα Πεδιάδας στο Αρκαλοχώρι με πρωτοβουλία του Χάρη Μαμουλάκη, συζητήθηκαν όλες οι προοπτικές του έργου του νέου αεροδρομίου Καστελίου, η αξιοποίηση του ποταμού Αναποδάρη και το έντονο οικολογικό, αναπτυξιακό και τουριστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει, καθώς και διάφορα ζητήματα υποδομών του Δήμου.

Παράλληλα, ο Χάρης Μαμουλάκης ενημέρωσε και παρέδωσε στον Δήμαρχο το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σύμφωνα με το οποίο κηρύσσεται σε καθεστώς κλιματικής και περιβαλλοντικής κατάστασης έκτακτης ανάγκης η Ευρώπη, προτρέποντάς τον να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση κλιματικής και περιβαλλοντικής έκτακτης ανάγκης. Τόνισε δε το γεγονός ότι και ο ίδιος είναι πρόθυμος να ενισχύσει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, η οποία αποτελεί και προαπαιτούμενο, μεταξύ άλλων, για την εξασφάλισης επιπλέον πόρων για «πράσινα» έργα και παρεμβάσεις, με στόχο την βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Δήμου.

Ακολούθησε επίσκεψη του Χάρη Μαμουλάκη με τον Δήμαρχο Μανόλη Φραγκάκη, στην έδρα της Τεχνικής Υπηρεσίας στο Θραψανό, όπου και συζητήθηκαν όλα τα τεχνικά θέματα, τα οποία ως πολιτικός μηχανικός ο Χάρης Μαμουλάκης, αντιλαμβάνεται απόλυτα, σε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, Γαβριήλ Κουρή, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Αραβιάκη, καθώς και στελεχών της Υπηρεσίας.

Αμέσως μετά, ο Χάρης Μαμουλάκης επισκέφτηκε το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» Δήμου Μινώα Πεδιάδος, που στεγάζεται στο Θραψανό, όπου και συζήτησε με τα στελέχη φροντίδας της Δομής για ζητήματα της καθημερινότητάς τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί