Στρατιώτης άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο στην Ταϊλάνδη – Τουλάχιστον 17 νεκροί – Κρατάει ομήρους (Βίντεο)

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Νακόν Ρατσασίμα στην Ταϊλάνδη  με τις πληροφορίες μέχρι στιγμής να κάνουν λόγο για 17 νεκρούς και τραυματίες.

Ένας στρατιώτης με αυτόματο όπλο φέρεται να άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Νακόν Ρατσασίμα στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με το Thairath News.

Σύμφωνα με το πρακτορείο AFP, που επικαλείται εκπρόσωπο της αστυνομίας, από την επίθεση υπάρχουν 10 νεκροί και τραυματίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο στρατιώτης έκλεψε ένα όχημα από την μονάδα του πριν την επίθεση. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Thai News Agency και αναμεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik News. αναφέρουν ότι ο στρατιώτης κρατάει 16 ανθρώπους ομήρους.

Η περιοχή γύρω από το εμπορικό κέντρο έχει τεθεί σε αστυνομικό κλοιό.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Πραγιούθ Τσαν-ότσα, σε δημόσια παρέμβασή του, δήλωσε εμβρόντητος από το τραγικό περιστατικό, ενώ διέταξε τις αρχές να συλλάβουν άμεσα τον δράστη.

Μέχρι στιγμής, άγνωστες παραμένουν τόσο οι συνθήκες, όσο και τα αίτια που οδήγησαν τον ένοπλο άνδρα σ’ αυτό το μακελειό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φερόμενος δράστης, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν αδιευκρίνιστα, ανήρτησε στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί