Στέλνει στα δικαστήρια μέλη της ΕΕΑ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φτάνει στα άκρα

Οι «ασπρόμαυροι» δρομολογούν τις επόμενες κινήσεις τους με στόχο να καταρρίψουν μια «κατασκευασμένη από τον Αυγενάκη πολιτική απόφαση», όπως τονίζουν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα, ειδικά μετά την τροπολογία που προσπαθεί να απονείμει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, παρουσιάζοντας τεχνηέντως τον «Δικέφαλο» ως ευνοημένο, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

«Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται», αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι» στην τελευταία ανακοίνωση τους.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεση της Κυβέρνησης να περάσει, όπως και έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/1) την τροπολογία, οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξέφραζαν ανοικτά την αντίθεσή τους, καθώς διαπίστωναν ότι πρέπει να λένε και ευχαριστώ για μια υπόθεση η οποία δεν έχει κριθεί σε κανονικά δικαστήρια.

Ο στόχος ήταν προφανής: «Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας», τονίζουν στη Μικράς Ασίας και στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται».

Προς αυτήν την κατεύθυνση και με τις ίδιες νόμιμες οδούς, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφύγει στα δικαστήρια κατά μελών της ΕΕΑ.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ, «οι κ.κ. Τζουλάκης, Αρκούδης, Φαραντούρης, θα λογοδοτήσουν ενώπιον κανονικών δικαστηρίων, όπου θα κληθούν να τεκμηριώσουν το διάτρητο έκτρωμά τους. Μια πολιτική απόφαση δηλαδή, χωρίς νομικό υπόβαθρο και εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από τον Αυγενάκη, εντολοδόχο του Μαρινάκη.»

Οι «ασπρόμαυροι» είναι αποφασισμένοι και προετοιμασμένοι να φτάσουν μέχρι το CAS, προκειμένου να αποτρέψει, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους «την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια…».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί