Κάλαντα από τη χορωδία ‘Εφεδρων Αξιωματικών της ΣΕΑΠ Ηρακλείου στην Αποκεντρωμένη Κρήτης

Σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων σε ένα σκηνικό καιρού αρκούντως εορταστικό, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης φίλοι και συνάδελφοι για να ανταλλάξουν ευχές και δώρα με τη Συντονίστρια κ. Μαρία Κοζυράκη και τα στελέχη του Γραφείου της.

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο γραφείο της Αποκεντρωμένης έψαλαν η Χορωδία ‘Εφεδρων Αξιωματικών της ΣΕΑΠ Ηρακλείου, όπως και πλανόδιοι λιλιπούτιοι καλαντάρηδες που τα κάλαντα τους μάγεψαν τις καρδιές μας.

Η Μαρία Κοζυράκη εύχεται στο προσωπικό του φορέα, σε όλους τους υπαλλήλους που υπηρετούν από κάθε πόστο την Κρήτη, στα μέλη της Tοπικής Aυτοδιοίκησης και τους Οργανισμούς του νησιού και, στους πολίτες αυτού του προικισμένου τόπου Καλά Χριστούγεννα και Χαρούμενες γιορτές, με υγεία, αγάπη στην καρδιά, ηρεμία στο πνεύμα, καλοσύνη κι ευτυχία. 

«Είθε οι άνθρωποι να βρούμε την εσωτερική ειρήνη και ισορροπία για να καταφέρουμε να σώσουμε τη γη, να τερματίσουμε τις αντιπαλότητες, να προτάξουμε το συνάνθρωπο και να έχουμε πρόοδο και ευημερία! Χρόνια πολλά και καλά!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί