Γκουαντάναμο μέσα στα Πετράλωνα: Οι αστυνομικοί συνέλαβαν γυναίκα και της πέρασαν κουκούλα! (Φωτο)

Στη φωτογραφία  που δημοσιεύει το nooz.gr εμφανίζεται μια γυναίκα που έχουν συλλάβει οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, με κουκούλα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, κατά την επιχείρηση εκκένωσης τριων καταλήψεων στα Πετράλωνα, από δυνάμεις ΟΠΚΕ και ΜΑΤ, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να μπουν σε γειτονικό σπίτι σε μια τουλάχιστον περίπτωση, στην οδό Ματρόζου, όπου τους ζητήθηκε από τους ενοίκους να επιδείξουν άδεια εισαγγελέα. Το αποτέλεσμα ήταν να απειλήσουν τη γυναίκα που διέμενε στο σπίτι, όπως η ίδια κατήγγειλε, και να συλλάβουν τον άντρα και τον γιο της στην ταράτσα του κτιρίου.

Δείτε: «Νόμος και τάξη» και αυτό το πρωινό… (φωτο- βίντεο)

Νέα επίδειξη αυταρχισμού από το κράτος Μητσοτάκη- Σκηνικό πολέμου για εκκένωση καταλήψεων (βίντεο)

Στη φωτογραφία του Nooz.gr διακρίνονται οι οπλισμένοι «ως τα δόντια» άντρες της ΟΠΚΕ να έχουν τρία άτομα με χειροπέδες σε ταράτσα κτιρίου – άγνωστο ποιου -, εκ των οποίων το ένα, μια γυναίκα, έχει κουκούλα στο κεφάλι, είναι δεμένη πισθάγκωνα, είναι πιθανότατα ξυπόλητη και είναι εμφανές ότι σύρθηκε ως εκεί φορώντας ρούχα που δεν την προστατεύουν από το κρύο της πολύ πρωινής ώρας.

Σε άλλο βίντεο, στην ίδια ταράτσα, εμφανίζονται οι δύο συλληφθέντες περικυκλωμένοι από την ΟΠΚΕ ενώ δεν διακρίνεται να βρίσκεται στο χώρο η γυναίκα.

Εάν τελικά, αποδειχθεί ότι η αστυνομία πλέον – εκτός από το να μπαίνει σε γειτονικά σπίτια – φοράει και κουκούλες στους συλληφθέντες, μεταφέροντας τις πρακτικές του Γκουαντάναμο μέσα στα Πετράλωνα, η ηγεσία αστυνομίας και υπουργείου οφείλει να δώσει μερικές πολύ σοβαρές εξηγήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί