Σπίρτζης για ΒΟΑΚ: «Οι Κρητικοί ξέρουν καλά τι κάναμε 4,5 χρόνια, όχι πάντως σκίτσα που λέει η ΝΔ»

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου η συνέντευξη Τύπου του Παύλου Πολάκη και του Χρήστου Σπίρτζη, λίγο πριν την σύσκεψη για την αυτοδιοίκηση που διοργανώνεται σε συνεργασία των Ν.Ε Ηρακλείου- Λασιθίου με τον Τομέα Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, στο κτιριακό συγκρότημα Αθηνά (Λ. Ικάρου αρ.9).

Κατά την συνέντευξη Τύπου, ο πρώην Υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εμπαίζει τους πολίτες της Κρήτης για τον ΒΟΑΚ, αναβάλλοντας συνεχώς το έργο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη, ενώ η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει σε κανέναν απολύτως σχεδιασμό για τον ΒΟΑΚ, ακυρώνει τον σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. «Προβλέπουμε ότι η ΝΔ θα κάνει κωλοτούμπα και θα ακολουθήσει τον δικό μας σχεδιασμό για τον ΒΟΑΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Ήξεραν καλά τι κάναμε 4,5 χρόνια, όχι πάντως σκίτσα που λέει η ΝΔ».

Όπως και εχθές, ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι Ο ΒΟΑΚ θα γίνει με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, όπως δείχνει η στάση της κυβέρνησης με την ακύρωση του σχεδιασμού του, ενώ σχετικά με το σχέδιο για διόδια στους κατοίκους της Κρήτης ανέφερε πως είναι δείγμα του σκληρού νεοφιλελεύθερου πρόσωπου της ΝΔ.

«Ο ΒΟΑΚ δεν μπορεί να γίνει με έναν διαγωνισμό από το Καστέλι Χανίων μέχρι και τη Νεάπολη, επειδή οι τεχνικοί και οι οικονομικοί όροι ειναι τέτοιοι που ακυρώνουν την έννοια του αυτοκινητόδρομου με δύο λωρίδες σε κάθε κατεύθυνση και το διαχωριστικό στη μέση» κατέληξε ο κ. Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε και σε άλλα έργα που αφορούν την Κρήτη και η κυβέρνηση δεν έχει πράξει απολύτως τίποτα. «Το μόνο που τους νοιάζει είναι η σπέκουλα, να ρίχνουν λάσπη και η επικοινωνιακή πολιτική», είπε κατηγορώντας την κυβέρνηση.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Παύλος Πολάκης, ο οποίος ανέφερε ότι το έργο που έγινε από το Υπουργείο Υποδομών κατά την διάρκεια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, θα μείνει στην ιστορία.

Μετά το τέλος της συνέντευξης ακολουθεί η σύσκεψη για την αυτοδιοίκηση με τη συμμετοχή δημάρχων, αντιδημάρχων, αυτοδιοικητικών από τις ΠΕ Ηρακλείου Λασιθίου.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Κλαράκη:

Να υπενθυμίσουμε ότι εχθές πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΟΜ Μαλεβιζίου του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο «Άνοδος».

Δείτε: Χρ. Σπίρτζης από Ηράκλειο: Ο ΒΟΑΚ θα γίνει με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί