Επισκέψεις και περιοδείες Α. Ξανθού και των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Την Παρασκευή 21/6 ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και οι υποψήφιοι βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κλάδος Δήμος, Μαθιουδάκη Εμμανουέλα και Μανουσάκη Χρυσούλα επισκέφτηκαν το Κεντρικό 1ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνου. Ο κ. Α. Ξανθός στην ομιλία του στους συνταξιούχους τόνισε τις προσπάθειες που έγιναν από την κυβέρνηση τα χρόνια της κρίσης να στηριχτούν και να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες του κοινωνικού κράτους, όπως η προκήρυξη μόνιμων θέσεων για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», η στήριξη των Δήμων για τη λειτουργία των ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, ΚΔΑΠ κλπ. Ο κ. Α. Ξανθός αναφέρθηκε επίσης στα βήματα αναβάθμισης του Νοσοκομείου και της δημόσιας περίθαλψης στο νομό Ρεθύμνου και συζήτησε με τα μέλη του ΚΑΠΗ προβλήματα καθημερινότητας του Εθνικού Συστήματος Υγείας που ακόμα δυσκολεύουν τη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι βουλευτές πραγματοποίησαν περιοδεία στην Διεύθυνση Γεωργίας, την Πολεοδομία, τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας και την 1η ΤΟ.Μ.Υ. Ρεθύμνου. Στην 1η ΤΟΜΥ ο Υπουργός Υγείας συνομίλησε με τους οικογενειακούς γιατρούς και τους άλλους επαγγελματίες υγείας που τη στελεχώνουν, επεσήμανε πόσο σημαντική είναι η μεταρρύθμιση στην ΠΦΥ και ο θεσμός τους οικογενειακού γιατρού που αναπτύσσεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τους διαβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα αυτό είναι εθνική υποχρέωση που η χώρα οφείλει να ολοκληρώσει και μετά τη λήξη της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης.

Τις επόμενες προγραμματίζονται οι παρακάτω δραστηριότητες:

Σάββατο 22/6 στις 12 το μεσημέρι: Περιοδεία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην πόλη του Ρεθύμνου.

Σάββατο 22/6 στις 9 μμ:. Εκδήλωση-συζήτηση στο Ατσιπόπουλο με ομιλητές τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τους υποψήφιους βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κλάδο Δήμο, Μαθιουδάκη Εμμανουέλα και Μανουσάκη Χρυσούλα. Θα προηγηθεί περιοδεία στις 7:30-8:30 μμ, στα χωριά Μετόχια, Άγιος Ανδρέας, Γωνιά και Πρινές.

Κυριακή 23/6 στις 11 πμ: Εκδήλωση-συζήτηση στην Επισκοπή της ΔΕ Λαππαίων με ομιλητές τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τους υποψήφιους βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κλάδο Δήμο, Μαθιουδάκη Εμμανουέλα και Μανουσάκη Χρυσούλα.

Κυριακή 23/6 στις 9 μμ: Εκδήλωση-συζήτηση στο Χαμαλεύρι της ΔΕ Αρκαδίου στον προαύλιο χώρο της αίθουσας του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαμαλευρίου, με ομιλητές τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τους υποψήφιους βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κλάδο Δήμο, Μαθιουδάκη Εμμανουέλα και Μανουσάκη Χρυσούλα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί