Επισκέψεις και περιοδείες Ανδρέα Ξανθού και των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Οι υποψήφιες βουλεύτριες Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαθιουδάκη Εμμανουέλα και Μανουσάκη Χρυσούλα επισκέφθηκαν την Πέμπτη 20/6/2019 το 3ο ΚΑΠΗ Περιβολίων, το 5ο ΚΑΠΗ Πλατανιά και το 2ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνου στην Καλλιθέα και συνομίλησαν με τους ωφελούμενους.
Το πρόγραμμα περιοδειών για την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κλάδου Δήμου, Μαθιουδάκη Εμμανουέλας και Μανουσάκη Χρυσούλας είναι το παρακάτω:

Παρασκευή 21/6 στις 10 πμ: Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Κεντρικό 1ο ΚΑΠΗ Δήμου Ρεθύμνου (Μοάτσου & Δασκαλάκη). Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν περιοδεία σε υπηρεσίες στην πόλη του Ρεθύμνου.

Παρασκευή 21/6 στις 9 μμ: Εκδήλωση-συζήτηση στο Δημαρχείο Αγίου Βασιλείου στο Σπήλι με ομιλητές τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τους υποψήφιους βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Θα προηγηθούν στις 7:30-8:30 μμ επισκέψεις στα χωριά Κοξαρέ, Μιξόρρουμα και Δαριβιανά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί