Αυτές είναι οι περιοδείες και οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Θερμή ανταπόκριση από κατοίκους και επαγγελματίες της Νέας Αλικαρνασσού είχε χθες κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που επισκέφτηκε την περιοχή, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου Σπύρο Δανέλλη.

Την ίδια ώρα οι υποψήφιοι βουλευτές Μανώλης Αλιφιεράκης και Νίκος Ηγουμενίδης, συνοδευόμενοι από μέλη του κόμματος, επισκέφτηκαν τα χωριά Άνω Γούβες, Χαρασό, Βορίτσι, Σκοτεινό και Καλό Χωριό.

Στις συνομιλίες τους με τους πολίτες, οι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος ενημέρωσαν για το έργο της κυβέρνησης την τετραετία που πέρασε αλλά και για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Οι εξορμήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν με πιο εντατικούς ρυθμούς τις επόμενες μέρες, με σκοπό να ενημερωθούν άμεσα οι πολίτες του Ηρακλείου, από τους υποψηφίους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, για το διακύβευμα της εκλογικής μάχης της 7ης Ιουλίου.

Σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, στις 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική συζήτηση στην πλατεία της Ροδιάς Ηρακλείου.

Αύριο, Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, στις 6.30 μ.μ. μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα αρχίσουν περιοδεία στην περιοχή της Χερσονήσου.

Επίσης αύριο και περίπου την ίδια ώρα άλλο κλιμάκιο στελεχών θα βρεθεί στην περιοχή του Γαζίου.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, στις 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Αρκαλοχώρι και θα ακολουθήσει περιοδεία στην περιοχή.

Το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2019, στις 7.30 μ.μ. μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσουν στην περιοχή της Μεσαράς και ειδικότερα στα χωριά Βασιλική και Βαγιονιά.

Την ίδια μέρα και ώρα έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Βόνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί