Με fake news Αυγενάκης και Κεγκέρογλου προσπάθησαν να στήσουν προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησης

Ως, στην ουσία, fake news, με πρωταγωνιστές τους βουλευτές, της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, και του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου, κατήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας χθες βράδυ στη Βουλή, την “είδηση” για μεταφορά νέων μονάδων στα Λινοπεράματα! Μάλιστα, όπως έγραψε το Candiadoc, οι δυο βουλευτές της αντιπολίτευσης προσπάθησαν, με μια ψεύτικη “είδηση” να ξεσηκώσουν αντιδράσεις και, ακολουθώντας τους, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, συγκάλεσε εκτάκτως δημοτικό συμβούλιο, παρουσία του Λ. Αυγενάκη αλλά και εκπροσώπων της περιφέρειας Κρήτης, το οποίο είπε… “ηχηρό όχι” σε ένα θέμα που ουδέποτε υπήρξε!

Δείτε: Πώς την πάτησαν οι… “παπατρέχες” Αυγενάκης και Κεγκέρογλου κι έκαψαν και τον Κ. Μαμουλάκη!

(Μάλιστα ο κ. Μαμουλάκης, που εκτέθηκε από το ανύπαρκτο θέμα, υποστήριξε ότι… μετά την κινητοποίηση ο Γ. Σταθάκης πήρε πίσω την τροπολογία για τα Λινοπεράματα, αποκρύπτοντας ότι ο υπουργός δήλωσε πως ουδέποτε υπήρξε θέμα για τα Λινιοπεράματα!)

 

Η καταγγελία στη Βουλή για Αυγενάκη- Κεγκέρογλου

Μιλώντας στη Βουλή χθες βράδυ, ο Γιώργος Σταθάκης κατήγγειλε τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Βασίλη Κεγκέρογλου ότι, επειδή είναι σε απόγνωση λόγω των κυβερνητικών πρωτοβουλιών για την Κρήτη, προσπαθούν να βρουν ανύπαρκτα θέματα, όπως αυτό των Λινοπεραμάτων. “Μάλλον λόγω της ανικανότητας και της αδυναμίας να ασκήσουν κριτική προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις εκεί που δεν υπάρχουν”, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Διαβάστε τη σχετική αναφορά του:

” Άκουσα τον κ. Κεγκέρογλου, διάβασα και τον κ. Αυγενάκη. Είναι σε απόγνωση αυτοί στην Κρήτη, ειδικά στο Ηράκλειο, διότι έχουν γίνει τρομερά έργα. Τελευταία έχουν εξαγγελθεί πάρα πολλά έργα. Θα συμπλήρωνα και μερικά πρόσφατα: Οικοδομικοί συνεταιρισμοί, όπου εγκρίναμε δύο στην περιοχή του Ηρακλείου μετά από είκοσι πέντε και είκοσι επτά χρόνια, αποδεσμεύοντας χρόνια προβλήματα.

Οπότε έχουν μια τάση να δημιουργούν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Και με ευφυή τρόπο -και το ΚΚΕ, χειροκροτώντας επίσης- μίλησαν για τα Λινοπεράματα, για τα οποία επαναλαμβάνω για τέταρτη φορά ότι δεν πρόκειται να εγκατασταθεί καμμία επιπρόσθετη δραστηριότητα στα Λινοπεράματα. Οι μονάδες θα πάνε στα Χανιά, το επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, και οι αεροστρόβιλοι στον Αθερινόλακκο. Άρα πολλή φασαρία για το τίποτα, για μια ακόμη φορά. Επαναλαμβάνω: μάλλον λόγω της ανικανότητας και της αδυναμίας να ασκήσουν κριτική προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Μου θυμίζει αυτό που λεγόταν για τα αρχαία που δώσαμε στο Υπερταμείο και διάφορα άλλα «πυροτεχνήματα», τα οποία στερούνται ουσιαστικού περιεχομένου”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί