Από αύριο οι προσκλήσεις για τις συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

Το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου, ξεκινά η διάθεση στο κοινό των προσκλήσεων για τις δυο συναυλίες τις Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ,  οι οποίες θα διεξαχθούν στις 8 και στις 9 Μαρτίου, στις 20.00, στην Μεγάλη Αίθουσα του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Οι προσκλήσεις είναι δωρεάν και η διάθεσή τους θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, από τα εκδοτήρια του Πολιτιστικού, στο ισόγειο του κτιρίου (είσοδος από οδό Γιαννίκου).

Κάθε άτομο μπορεί με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας να πάρει μέχρι δυο προσκλήσεις.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τελευταίες εργασίες στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου πριν τις δυο συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ

Το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαρτίου ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός. Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ Μηνά Καπετανάκη,  πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Μεγάλη Αίθουσα του Πολιτιστικού, ενόψει των δυο συναυλιών της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, στις 8 και στις 9 Μαρτίου.

Όπως διαπίστωσε με ικανοποίηση, ο χώρος είναι πλέον σχεδόν έτοιμος για να υποδεχτεί το κοινό. Όπως δήλωσε μετά την επίσκεψη: «Τώρα που η Μεγάλη  Αίθουσα έχει ολοκληρωθεί, καθίσταται φανερό ότι πρόκειται για μια από τις ωραιότερες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα! Υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να γίνουν, ωστόσο η δυσκολότερη φάση του έργου επί της ουσίας έχει τελειώσει.

Τώρα ξεκινά ακόμα ένα δύσκολο εγχείρημα, στο οποίο θα χρειαστεί η συμβολή όλων μας: να καταστήσουμε το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου σημείο αναφοράς για τον Πολιτισμό, όχι μόνο της Κρήτης μα ολόκληρης της Μεσογείου.

Είμαστε αισιόδοξοι, ότι με την καθοδήγηση του κ. Μύρωνα Μιχαήλιδη, θα τα καταφέρουμε και ως προς αυτό».  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί