Ένα νέο διαφημιστικό έντυπο για την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων του Ηρακλείου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου (ΕΣΗ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού & Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου (ΣEEΔNΗ) και την MKS Διαφημιστική, στην προσπάθεια τους να ενισχύσουν τις τοπικές επιχειρήσεις του Ηρακλείου,  προχωρούν από κοινού στην δημιουργία ενός νέου διαφημιστικού εντύπου με την ονομασία “WALK IN THE CITY”.

 

Σκοπός του εντύπου είναι να βοηθήσει την τοπική αγορά και να προσφέρει στον Έλληνα και ξένο επισκέπτη της πόλης, πληροφορίες για την καλύτερη επικοινωνία του και διασκέδαση σε καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία και τα τοπικά εμπορικά καταστήματα του Ηρακλείου.

 

Μέσα από αυτό το έντυπο, ο επισκέπτης θα “περπατήσει στην πόλη του Ηρακλείου”. Θα γνωρίσει την κουλτούρα, την κουζίνα, τα αξιοθέατα, την αγορά, τους ανθρώπους της πόλης και όχι μόνο.

 

Το έντυπο θα  διανεμηθεί στη είσοδο αποβίβασης των επισκεπτών των κρουαζιερόπλοιων, στα info points του δήμου Ηρακλείου, σε διάφορα σημεία μεγάλης επισκεψιμότητας καθώς και σε τοπικές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν.

 

Το έντυπο θα είναι δίγλωσσο (Ελληνικά – Αγγλικά), πολυσέλιδο, σε σχήμα Α5 για να είναι εύχρηστο (pocket size), σε πολυτελή έκδοση και θα εκδοθεί σε 10.000 αντίτυπα. Παράλληλα με το έντυπο θα δημιουργηθεί αντίστοιχη ιστοσελίδα με τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν καθώς και σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

 

To κόστος συμμετοχής για ολοσέλιδη καταχώριση είναι  200,00 €+ ΦΠΑ ενώ το κόστος συμμετοχής σε ημισέλιδη καταχώρηση θα είναι 100,00 € + ΦΠΑ.

 

Η συμμετοχή θα αποτελέσει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας του τόπου και θα βοηθήσει την δύσκολη οικονομική κατάσταση.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή στο τηλέφωνο 2810226150 του Εμπορικού Συλλόγου ώρες 09.00 – 14.00.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί