Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Μαραζάκη

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Μαραζάκη, από τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίας Αικατερίνης:

“Δύσκολες στιγμές, απρόσμενες και δυσάρεστες, για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης της ομώνυμης Συνοικίας του Ηρακλείου, με την ξαφνική αναχώρηση για το «Μεγάλο Ταξίδι» του 44χρονου δικαστικού επιμελητή Γιώργου Μαραζάκη, που σκόρπισε θλίψη σε όλους και ιδιαίτερα στα μέλη της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου, που αποτελούσε βασικό μέλος της.

Δεν μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε πόσο άδικα έφυγε ένας νέος άνθρωπος, πάντα χαμογελαστός, και πρόσχαρος για τον οποίο μόνο καλά λόγια είχαν όλοι να πουν.

Αποχαιρετάμε σήμερα τον Γιώργο Μαραζάκη, ένα δικό μας άνθρωπο, που συνέβαλε να στηθεί εξαρχής και να λειτουργήσει η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, με τη παρουσία του να είναι συνεχής και καταλυτική, παρά τον φόρτο εργασίας του.

Το Δ.Σ. και τα Μέλη της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο και στα παιδιά του Γιώργου για την μεγάλη απώλεια του συντρόφου και πατέρα τους.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο και να είσαι καλά εκεί που πηγαίνεις. Ας είναι αιωνία η μνήμη σου και ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλή αντάμωση”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί