Σπάνε τα iphone οι Τούρκοι λόγω Τραμπ (Βίντεο)

Οι Τούρκοι σπάνε και ποδοπατούν τα κινητά τους αναρτώντας τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες στα social media.

Την οργισμένη αντίδραση των Τούρκων πυροδότησε η δήλωση του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε ομιλία του στην Άγκυρα πριν από δύο ημέρες ανέφερε «Θα εφαρμόσουμε μποϊκοτάζ σε βάρος των αμερικανικών ηλεκτρονικών προϊόντων. Αν έχουν iPhones, υπάρχουν Samsung από την άλλη πλευρά».

Χθες, η Τουρκία προχώρησε σε αύξηση των τελωνειακών δασμών σε εισαγόμενα αμερικανικά προϊόντα βάσει της αρχής της αμοιβαιότητας, «σε αντίποινα στις εσκεμμένες επιθέσεις της αμερικανικής κυβέρνησης στην οικονομία μας», όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι.

Ειδικότερα, διάταγμα που υπογράφηκε από τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αυξάνει τους δασμούς σε επιβατικά αυτοκίνητα κατά 120%, στα αλκοολούχα ποτά κατά 140% και στα φύλλα καπνού κατά 60%.

Χαρακτηριστικό είναι μεταξύ άλλων, βίντεο στο οποίο Τούρκος αφήνει στο έδαφος πέντε iphone τα οποία στη συνέχεια διαλύει με βαριοπούλα, μπροστά σε νέους που παρακολουθούν με φόντο την τουρκική σημαία και κάνουν τον χαιρετισμό των Γκρίζων Λύκων.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί