Βρέθηκε το ζευγαράκι που συγκίνησε όλη την Κρήτη με την πρόταση γάμου που έπιασε ο φωτογραφικός φακός

Είδαν τις σιλουέτες τους, σαν βγαλμένες από ρομάντζο εποχής, στην πιο ευτυχισμένη -ως τώρα- στιγμή της σχέσης τους!

Ο λόγος για το νεαρό ζευγάρι που έδωσε υπόσχεση γάμου πάνω στον λιμενοβραχίονα του Φάρου, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, την ώρα που ένας ερασιτέχνης φωτογράφος από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, πειραματιζόταν με τον φακό του…

Δείτε: Κρήτη: Τους πέτυχε τυχαία πάνω στην πρόταση γάμου και τους ψάχνει να τους δώσει τις φωτογραφίες!

Ο Julius Gwyer , επικοινώνησε με το zarpanews.gr ζητώντας να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες για να μάθει το ζευγάρι πως υπάρχουν… ενθύμια από την προσωπική τους στιγμή και αν επιθυμούν να τους τα δώσει. Έτσι και έγινε! Λίγες ώρες μετά, ο 35χρονος “πρωταγωνιστής” που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, είδε τις φωτογραφίες τους και δεν πίστευε στα μάτια του! “Αυτό που συνέβη ήταν το αμέσως καλύτερο (μετά την πρόταση) πράγμα του καλοκαιριού μου…” μας λέει.

Με την αγαπημένη του, μετρούν ήδη 4,5 χρόνια σχέσης και μένουν μόνιμα στα Χανιά: “Ήθελα να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Και ήθελα να το κάνω στα Χανιά, όχι επειδή η σύντροφός μου είναι από εδώ, αλλά επειδή απλά είναι ένα μέρος που και οι δυο μας αγαπάμε πολύ και το έχουμε σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Νιώθουμε απλά υπέροχα που βρέθηκε τυχαία ο Julius και αποθανάτισε την όμορφη στιγμή μας. Έτσι, εκτός από τις εικόνες στο μυαλό μας, θα έχουμε και τόσες πραγματικές φωτογραφίες στο αρχείο μας” λέει στο zarpanews.gr!

Εμείς από την πλευρά μας, τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι!

Δείτε την σειρά των φωτογραφιών όπως αποτυπώθηκε από τον Julius Gwyer

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί