Κρήτη: Τους πέτυχε τυχαία πάνω στην πρόταση γάμου και τους ψάχνει να τους δώσει τις φωτογραφίες!

Διάλεξε ένα από τα πιο ρομαντικά σημεία της πόλης για να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του. Δεν θα μπορούσε όμως ποτέ να φανταστεί ότι η κίνηση αυτή θα καταγραφόταν από την αρχή μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα μία σειρά πανέμορφων φωτογραφιών.

Την μοναδική αυτή στιγμή του ζευγαριού, είδε και κατέγραψε με τον φωτογραφικό του φακό ένας Αμερικανός ερασιτέχνης φωτογράφος, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην πόλη μας για διακοπές.

Όπως είπε ο φωτογράφος στο zarpanews.gr, πήγε χθες στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων για να το φωτογραφίσει. Ωστόσο βρέθηκε εντελώς τυχαία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, στο συγκεκριμένο σημείο, ακριβώς την ώρα που ο άντρας “έπεσε στα γόνατα” και της έκανε την πρόταση γάμου.

Δείτε την σειρά των φωτογραφιών όπως αποτυπώθηκε από τον Julius Gwyer: 

Τώρα ο φωτογράφος θέλει να δώσει τις φωτογραφίες στο “μυστηριώδες” ζευγάρι, το οποίο μπορεί να επικοινωνήσει με το zarpachania@gmail.com ή με την σελίδα του zarpanews.gr στο facebook  https://www.facebook.com/zarpa.gr/ή απευθείας με τον Julius στο https://www.facebook.com/juliusgwyerphotos/posts/10156703399428489

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί