Η πτήση από την Αγγλία στο Ηράκλειο κράτησε… 34 ώρες! (φωτο)

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν περισσότεροι από 100 Βρετανοί τουρίστες, που είχαν προγραμματίσει να κάνουν διακοπές 2 εβδομάδων στην Κρήτη. Το ταξίδι τους από το αεροδρόμιο του Κάρντιφ στο Ηράκλειο διήρκεσε … 34 ολόκληρες ώρες!

Οι Άγγλοι τουρίστες επρόκειτο να ταξιδέψουν με την TUI την περασμένη Τρίτη 7 Αυγούστου το απόγευμα με προορισμό το αεροδρόμιο “Νίκο Καζαντζάκης”. Τελικά αντί της Τρίτης αναχώρησε την… Πέμπτη 9 Αυγούστου το πρωί και μάλιστα αντί του αεροδρομίου του Ηρακλείου η TUI προσγείωσε το αεροσκάφος στα Χανιά, με αποτέλεσμα να χρειαστούν άλλες 2,5 ώρες μέχρι να φτάσουν τελικά στο ξενοδοχείο τους οι ταξιδιώτες!

Εξοργισμένοι με τη στάση της αεροπορικής εταιρείας οι επιβάτες κατήγγειλαν τα γεγονότα σε μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας και ανακοίνωσαν ότι θα διεκδικήσουν αποζημιώσεις.

Ο 40χρονος Lee Larter ταξίδευε με τη σύζυγο και τα δυο μικρά παιδιά τους. Αναγκάστηκαν, μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες, να παραμείνουν στο αεροδρόμιο του Κάρντιφ επί 6,5 ώρες, ενώ τις υπόλοιπες ώρες παρέμειναν σε ξενοδοχείο όπου μάλιστα, όπως καταγγέλλει, δεν τους καλοδέχτηκαν, ούτε βρέθηκαν δωμάτια για να μείνει όλη η οικογένεια.

Ο 40χρονος, που εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος όλων των επιβατών, δήλωσε στην Bristol Post ότι η εταιρεία δίνει 400 ευρώ ως αποζημίωση στον κάθε επιβάτη, αλλά αυτοί θα διεκδικήσουν πολύ περισσότερα, ενώ δεν πρόκειται να ταξιδέψουν ξανά με την ίδια αεροπορική εταιρεία.

Την ταλαιπωρία των επιβατών επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της TUI, ο οποίος είπε ότι υπήρξαν “λειτουργικά προβλήματα” που προκάλεσαν αυτή την καθυστέρηση και ζήτησε συγγνώμη.

Candiadoc με πληροφορίες από Bristol Post

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί