Συγκλονίζει ο διάλογος ανάμεσα στον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας και τον 29χρονο πριν τη συντριβή του αεροσκάφους στο Σιάτλ

Στη δημοσιότητα δόθηκε ο συγκλονιστικός διάλογος ανάμεσα σε ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας και 29χρονο που μπήκε σε αεροσκάφος στο Σιάτλ και εν συνεχεία το «κάρφωσε» σε κοντινό νησί.

Ο 29χρονος φαίνεται πως βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, χωρίς να έχει συναίσθηση για το τι επρόκειτο να συμβεί.

Το The Seattle Times έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει ότι αρχικά ο άνδρας τον οποίο ο ελεγκτής αποκαλεί Ριτς ακούγεται ενθουσιασμένος. Έπειτα αρχίζει να ανησυχεί για τα καύσιμα.

Ο Ριτς εκφράζει αρχικά φόβους ότι οι Αρχές μπορεί να δώσουν εντολή για κατάρριψη του αεροσκάφους. Εν συνεχεία φοβάται ότι μπορεί να μπει ισόβια στη φυλακή.

Κάποια στιγμή ο ίδιος ακούγεται να λέει: «Έχω πολλούς ανθρώπους που νοιάζονται για εμένα. Θα είναι απογοήτευση γι’ αυτούς να ακούσουν ότι το έκανα αυτό. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη σε κάθε έναν απ’ αυτούς. Απλά είμαι ένας διαλυμένος άνθρωπος, που μερικές βίδες του λάσκαραν, υποθέτω. Δε το γνώριζα ποτέ μέχρι σήμερα».

Η αρχή του τέλους φαίνεται πως έρχεται όταν ακούγεται να λέει ότι η μια μηχανή έσβησε, προφανώς καθώς δεν είχε άλλα καύσιμα.

Τελικά το αεροσκάφος έπεσε σε δάσος του νησιού Κέτρον στον κόλπο του Σιάτλ.

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί