FBI: Η Ρωσία προσπάθησε να εμπλακεί στις εκλογές του 2016

Καθώς ο πρόεδρος Τραμπ συνεχίζει να “ ξεκαθαρίζει” τις απόψεις του σχετικά με το αν η Ρωσία είχε εμπλοκή στις προεδρικές εκλογές του 2016, ο διευθυντής του FBI, αναφέρθηκε στην δική του άποψη: “ Η Ρωσία προσπάθησε να εμπλακεί στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση,” δήλωσε ο Κρις Ρέι, μετέδωσε το ABC News.

Μιλώντας στην διάρκεια των εργασιών ενός φόρουμ για την ασφάλεια (Aspen Security Forum) ο Ρέι εξέφρασε την πίστη του, ότι η έρευνα του ειδικού ανακριτή με εισαγγελικά καθήκοντα Ρόμπερτ Μάλερ γι’ αυτές τις προσπάθειες των Ρώσων, αλλά και για το ενδεχόμενο διάπραξης συνωμοσίας με την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, δεν είναι ένα “ κυνήγι μαγισσών,” όπως το έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές, ο πρόεδρος Τραμπ.

Απαντώντας σε ερώτηση για την άρνηση του Πούτιν σχετικά με την εμπλοκή της Ρωσίας στις εκλογές, ο Ρέι είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος “ έχει την άποψη του.”

“ Μπορώ να σας πω ποια είναι η γνώμη μου,” πρόσθεσε. “ Το συμπέρασμα της κοινότητας των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών δεν έχει αλλάξει, η άποψή μου δεν έχει αλλάξει και το συμπέρασμα αυτό, είναι ότι η Ρωσία προσπάθησε να εμπλακεί στις τελευταίες εκλογές, ενώ συνεχίζει να έχει δόλιες δραστηριότητες,” είπε ο Ρέι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί