Στο Ηράκλειο το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής

Η Ελληνική Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής  & Μοριακής Απεικόνισης (ΕΕΠΙΜΑ), διοργανώνει το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής, το οποίο έπειτα από 18 χρόνια θα διεξαχθεί ξανά στην  Κρήτη στις 14 – 17 Ιουνίου 2018 στο Συνεδριακό κέντρο του Aldemar Knossos Royal στον Ανισσαρά Χερσονήσου.

Η θεματολογία του Συνεδρίου, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, περιλαμβάνει σχεδόν όλο το φάσμα της Πυρηνικής Ιατρικής. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις νέες απεικονιστικές και θεραπευτικές εφαρμογές οι οποίες κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους στην καθημερινή κλινική πράξη, αλλά και στην κλασσική Πυρηνική Ιατρική η οποία έχει καταφέρει παρά την τεράστια τεχνολογική ανάπτυξη να διατηρήσει εξέχουσα θέση στον διαγνωστικό και θεραπευτικό χειρισμό των ασθενών.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός διακεκριμένων έμπειρων ομιλητών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό με σκοπό τη δημιουργία γόνιμου επιστημονικού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, γνώσεων και εμπειριών με εκλεκτούς συναδέλφους της ειδικότητας της Πυρηνικής Ιατρικής και άλλων συναφών ιατρικών ειδικοτήτων.

Την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Κουκουράκη Σοφία, Αν. Καθηγήτρια Πυρηνικής Ιατρικής, Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ώρα 20.30 μμ. Η κεντρική ομιλία με τίτλο «New Frontiers of Medical Imaging» θα δοθεί από τον Καθηγητή Arturo Chiti,  Καθηγητή Ιατρικής Απεικόνισης και Ακτινοθεραπείας Πανεπιστημίου Μιλάνου.

Θα ακολουθήσει ομιλία του Λαογράφου – Δημοσιογράφου  Νίκου Ψιλάκη με τίτλο: «Ιχνηλατώντας τον Κρητικό Μυθόκοσμο: Θεοί θνήσκοντες και Θεοί θεραπευτές»

Περισσότερες πληροφορίες και  το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι διαθέσιμα στο www.panelliniopirinikisiatrikis2018.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί