Μ. Συντυχάκης: Μόνο ο οργανωμένος λαός μπορεί με τον αγώνα του να επιβάλει το δίκιο του (Βίντεο)

Μόνο ο οργανωμένος λαός μπορεί να επιβάλει το δίκιο του, με σκληρό ταξικό αγώνα, με ισχυρά συνδικάτα, τίποτα δεν έχει χαριστεί, τόνισε στην τοποθέτησή του επί του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης.

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει νέο εφιάλτη σε βάρος του λαού και πως συνεχίζει τον άθλιο αντιλαϊκό κατήφορο για την πάση θυσία στήριξη επενδυτών, αγορών και μιας χούφτας πλουτοκρατών. Ανέφερε ότι εγκαινιάζει νέο πακέτο μέτρων 18 δισ. ευρώ μέχρι το 2022 με τερατώδη ματωμένα πρωτογενή πλεονάσματα και την κατηγόρησε ότι δεν διστάζει να εξοντώσει το λαό με μείωση του αφορολόγητου ορίου, την επέκταση του ΕΝΦΙΑ, την κατακρεούργηση κύριων και επικουρικών συντάξεων, πώληση των «κόκκινων» δανείων και αρπαγή των ρευστών διαθέσιμων.

Από την άλλη, με τη λογική του καρότου σπέρνει κάλπικες προσδοκίες με το αισχρό επιχείρημα ότι τάχα θα βγει ωφελημένος από την καπιταλιστική ανάπτυξη που θα στηριχθεί στα συντρίμμια της ζωής και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Ολόκληρη η ομιλία του Μ. Συντυχάκη:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί