Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος

Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος για την εβδομάδα 24-30 Μαΐου.

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ

SOLO:  STAR WARS STORY

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Απολαύστε την ταινία με εισιτήριο 4,5€ και σε κορυφαία 4-K Ultra bright ποιότητα προβολής μόνο στο Τεχνόπολις. Μέσα από μια σειρά παράτολμες περιπέτειες σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο υπόκοσμο, ο Χαν Σόλο γίνεται φίλος με τον πελώριο μελλοντικό του συν-πιλότο, τον Τσιουμπάκα και συναντά τον περιβόητο τζογαδόρο Λάντο Καρλίσιαν, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο αναπάντεχους ήρωες του σύμπαντος του Star Wars.

Πρωταγωνιστούν: Πολ Μπέτανι, Γούντι Χάρελσον, Θάντι Νιούτον, Τζόν Φαβρό, Αλντέι Έρενράιχ, Ντόναλντ Γκλόβερ, Εμίλια Κλάρκ

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

  • Κανονικές προβολές: 18:30, 19:45, 21:15 & 22:30 στις αίθουσες 1 και 2.

Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος και στις 16:00.

  • Τρισδιάστατη (3-D) προβολή: 19:00 στην αίθουσα 3.

 

DEADPOOL 2

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Ο βοθρόστομος μισθοφόρος της Marvel επέστρεψε! Μεγαλειώδης, καλύτερος και πιο τσίτσιδος από ποτέ. Όταν ένας σουπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας – κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις βρωμόξυλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα.

Πρωταγωνιστούν: Μορέννα Μπάκαριν, Τζός Μπρόλιν, Μπριάνα Χίλντενπραντ, Ράιαν Ρέινολντς

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λίντς

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00, 20:15, 21:30 & 22:30 στις αίθουσες 3 και 5.

 

TAXI 5

Είδος: ΚΩΜΩΔΙΑ –Ένας επιτυχημένος Παριζιάνος αστυνομικός και άσος στην οδήγηση, μετατίθεται στη Μασσαλία. Ο δήμαρχος της πόλης, του αναθέτει να σταματήσει τη δράση μιας ιταλικής συμμορίας που ληστεύει κοσμηματοπωλεία και καταφέρνει να ξεφεύγει χάρη στα supercars που διαθέτει. Για να τα καταφέρει, ο Μαρό δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνασπιστεί με τον ανιψιό του χειρότερου οδηγού στην πόλη που, όμως, είναι ο μοναδικός που μπορεί να βοηθήσει.

Πρωταγωνιστούν: Μπερνάρ Φαρσί, Μαλικ Μπεντάλα, Φράνκ Γκασταμπίντ

Σκηνοθεσία: Φράνκ Γκασταμπίντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 & 22:30 στην αίθουσα 4.

 

ΕΝΑΣ ΣΚΙΟΥΡΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ο σκίουρος Σέρλι και η παρέα του επιστρέφουν! Για άλλη μία φορά, βρισκόμαστε στην Όουκταουν, όπου ο μοχθηρός δήμαρχος έχει αποφασίσει να καταστρέψει το πάρκο και στη θέση του να χτίσει ένα λούνα παρκ. Ο Σέρλι και φίλοι του συμμαχούν για να σώσουν το σπίτι τους, να κατατροπώσουν τον δήμαρχο και να ανακαταλάβουν το πάρκο.

Ακούγονται οι φωνές των: Θανάση Κουρλαμπά, Βασίλη Μηλιού, Σταύρου Σιούλη

Σκηνοθεσία: Καλ Μπρούνκερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00 στην αίθουσα 1.

Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος και στις 16:00 & 18:00.

 

Η ΖΟΥΓΚΛΟΠΑΡΕΑ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ο Μορίς μπορεί να μοιάζει με πιγκουίνο – αλλά βαθιά μέσα του είναι πραγματικός τίγρης! Μαζί με τους φίλους του, τη “Ζουγκλοπαρέα”, θέλει να διατηρήσει την τάξη και τη δικαιοσύνη στη ζούγκλα, όπως έκανε η μητέρα του πριν από αυτόν. Αλλά ο Ίγκορ, το πονηρό κοάλα, με τη βοήθεια του στρατού των ανόητων μπαμπουίνων θέλει να καταστρέψει τη ζούγκλα μια για πάντα. Η Ζουγκλοπαρέα – σπεύδει στη διάσωση!

Ακούγονται οι φωνές των: Βίνα Παπαδοπούλου, Παναγιώτη Αποστολόπουλου, Δημήτρη Κανέλου

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Αλάι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 16:30 & 18:30 στην αίθουσα 4 (Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος).

 

ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Ένα πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που συμπεριλαμβάνει όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν.

Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Κρις Χέμσγουορθ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μαρκ Ραφάλο, Τζέρεμι Ρένερ, Πόλ Μπέτανι, Μπένεντικ Κάμπερμπατς, Γκουίνεθ Πάλτροου

Σκηνοθεσία: Άντονι και Τζόελ Ρουσό

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 17:45 στην αίθουσα 3.

Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στις 16:00.

 

ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΠΑΙΔΙΚΗ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ – Ο Πίτερ Ράμπιτ, ο σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας που έχει μαγέψει γενιές αναγνωστών, πρωταγωνιστεί επιτέλους στη δική του ταινία. Η διαμάχη του Peter με τον κύριο McGregor γίνεται χειρότερη από ποτέ, καθώς κι οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης γειτόνισσας τους. Μα το «στρατόπεδο» του Πίτερ ολοένα και μεγαλώνει!

Ακούγονται οι φωνές των: Πέτρου Δαμούλης, Φάνης Μουρατίδης, Αντώνης Ζαχαράτος

Πρωταγωνιστούν: Ντόμχολ Γκλίνσον, Ρόουζ Μπέρν, Σάμ Νιλ

Σκηνοθεσία: Τζον Στίβενσον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 16:00 στην αίθουσα 5 (Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος).

Μαλικούτη 18-20, Κέντρο

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 821 400 & 2815 103 102

ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ

www.kornaros.gr

 

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά του κινηματογράφου Βιτσέντζος Κορνάρος!

Κάθε μέρα, για όλες τις ταινίες, εισιτήριο 4,5€ με την κάρτα μέλους και 5,5€ γενική είσοδος!

 

SOLO:  STAR WARS STORY

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Απολαύστε την ταινία με εισιτήριο 4,5€ και σε κορυφαία 4-K Ultra bright ποιότητα προβολής μόνο στο Τεχνόπολις. Μέσα από μια σειρά παράτολμες περιπέτειες σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο υπόκοσμο, ο Χαν Σόλο γίνεται φίλος με τον πελώριο μελλοντικό του συν-πιλότο, τον Τσιουμπάκα και συναντά τον περιβόητο τζογαδόρο Λάντο Καρλίσιαν, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο αναπάντεχους ήρωες του σύμπαντος του Star Wars.

Πρωταγωνιστούν: Πολ Μπέτανι, Γούντι Χάρελσον, Θάντι Νιούτον, Τζόν Φαβρό, Αλντέι Έρενράιχ, Ντόναλντ Γκλόβερ, Εμίλια Κλάρκ

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30, 19:45, 21:00 & 22:30.

 

ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ – Στη σκοτεινή καρδιά μιας άναρχης, ανώνυμης πόλης, το «Terminal» ακολουθεί τις γεμάτες ανατροπές ιστορίες δυο δολοφόνων σε μια ολέθρια αποστολή, ενός δασκάλου που δίνει μάχη με μια θανάσιμη ασθένεια, ενός αινιγματικού επιστάτη και μιας περίεργης σερβιτόρας που ζει επικίνδυνη, διπλή ζωή. Το βαθύ σκότος της νύχτας θα φέρει δολοφονικές συνέπειες, καθώς οι ζωές τους περιπλέκονται στα χέρια ενός μυστηριώδους εγκληματία με μοναδικό σκοπό την εκδίκηση.

Πρωταγωνιστούν: Mαξ Άιρον, Σάιμον Πέγκ, Μάργκοτ Ρόμπι, Μάθιου Λιού

Σκηνοθεσία: Βον Στέιν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 23:30.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί