Πήγε να ληστέψει σπίτι αστυνομικού και αυτός τον συνέλαβε!

Αστυνομικός του Α.Τ. Ζακύνθου συνέλαβε επίδοξο ληστή που επιχείρησε μαζί με ένα άλλο άτομο να ληστέψει την οικία του, στο χωριό του Αγίου Κήρυκα, στη Ζάκυνθο.

To περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής 6 Μαΐου. Οι δύο δράστες φαίνεται πως παρακολουθούσαν το σπίτι γιατί μπήκαν την ώρα που οι ιδιοκτήτες έλειπαν. Για να εισέλθουν στο εσωτερικό του σπιτιού οι δύο άνδρες έσπασαν την κεντρική πόρτα και ακολούθως μπήκαν σε αρκετά από τα δωμάτια του σπιτιού, τα οποία έκαναν άνω-κάτω, στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα, κοσμήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Την ώρα εκείνη έφτασε στο σπίτι ο ιδιοκτήτης που είναι εν ενεργεία αστυνομικός, αλλά εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας. Προσπάθησε να τους καταδιώξει, αλλά οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή. Ο ένας από αυτούς, στην προσπάθειά του να φύγει, πήδηξε από την μπαλκονόπορτα στην αυλή και χτύπησε το πόδι του.

Ο αστυνομικός κατάφερε να τον φτάσει και να τον ακινητοποιήσει, ενώ λίγο αργότερα έφθασαν οι άνδρες της Ασφάλειας και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο δεύτερος δράστης αναζητείται.

 ΑΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί