Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας – Κακοποιήθηκε βάναυσα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο από έναν 21χρονο ημεδαπό και έναν 19χρονο Αλβανό, οι οποίοι κατηγορούνται για το έγκλημα.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της κοπέλας μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Star, αποκάλυψε ότι η άτυχη νεαρή μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της.

Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ρόδου.

Τους χάλασε τα σχέδια για “ερωτική βραδιά”

Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό, άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου στους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της φοιτήτριας οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν την Τετάρτη στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Αύριο οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, εκεί όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.

news247.gr, με πληροφορίες από star.gr

Διαβάστε ακόμη:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί