Δίωξη και για βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Δίωξη και για βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτριος Φερεντίνος, εναντίον των δύο φερόμενων ως δραστών για τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Η κατηγορία βασίζεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι φερόμενοι ως δράστες, αφού μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα στην εξοχική κατοικία ενός εκ των δύο, η οποία απέχει περίπου 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Ρόδου, απαίτησαν από την ίδια να συνευρεθεί ερωτικά και με τους δύο.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε και ξέσπασε καβγάς. Στη συμπλοκή που εικάζεται ότι ακολούθησε, οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν τη νεαρή γυναίκα η οποία έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι, που προκλήθηκε από αμβλύ αντικείμενο.

Τότε, οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους. Πετώντας την στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της, το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου.

  Διαβάστε ακόμη:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί