Επιχείρηση της αστυνομίας στο κρησφύγετο του «τοξοβόλου» του Συντάγματος

Στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια ανακοίνωσε η αστυνομία ότι εντόπισε ένα σπίτι, το οποίο ήταν το κρησφύγετο του λεγόμενου «τοξοβόλου του Συντάγματος», ο οποίος συνελήφθη μαζί με δύο γυναίκες πριν από μέρες στην Αγία Παρασκευή και κατηγορούνται για ληστεία και συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το διαμέρισμα νοίκιαζε με τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητας μία από τις συλληφθείσες το φθινόπωρο του 2019.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας το διαμέρισμα εντοπίστηκε τη στιγμή που ιδιώτης είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό.

Στην έρευνα στο διαμέρισμα, χθες Πέμπτη, αναφέρθηκε ότι βρέθηκε ψηφιακό υλικό (στικάκια κ.λπ.), κλειδιά, αξεσουάρ για drone, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Ειδικότερα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο κάρτες μνήμης, με δύο αντάπτορες, κάρτα SIM και στέλεχος κάρτας SIM, πολυμηχάνημα – εκτυπωτής, Tablet και τρία USB stick, συσκευή κινητής τηλεφωνίας και κάρτα SIM, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και παρελκόμενα για Drone, πλήθος από σακούλες, καλώδια, ζελατίνες πλαστικοποίησης και κλειδιά, φωτογραφίες ταυτότητας του «τοξοβόλου» όμοιες με αυτή που υπήρχε σε πλαστό Δελτίο Ταυτότητας που κατείχε, πλήθος από ρούχα (ανδρικά και γυναικεία) και υποδήματα.

Εφημερίδα των Συντακτών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί