Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την αντιεθνικιστική συγκέντρωση στις 24 Μαρτίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου σχετικά με την αντιεθνικιστική συγκέντρωση στις 24 Μαρτίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την Κυριακή 24 Μαρτίου είχε καλεστεί εθνικιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο με αφορμή τη Μακεδονία. Το αντιφασιστικό και αντιεθνικιστικό κίνημα επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά  και πρόλαβε να συγκεντρωθεί στην πλατεία ακυρώνοντας στην πράξη το εθνικιστικό συλλαλητήριο.

Μετά το τέλος της αντιφασιστικής συγκέντρωσης, η αστυνομία σταμάτησε 3 μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για εξακρίβωση στοιχείων, σε μια προσπάθεια τρομοκράτησής τους. Για άλλη μια φορά η αστυνομία δείχνει με ποιου το μέρος είναι. Δεν μας ξαφνιάζει, δε μας φοβίζει.

 

Ο εθνικισμός δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε “αγωνιστική ή αντιιμπεριαλιστική διάθεση”. Δυναμιτίζει τις σχέσεις αλληλεγγύης μεταξύ των λαών, σπέρνει το μίσος και το ρατσισμό και κρύβει τα πραγματικά αίτια της επίθεσης στα εργατολαϊκά δικαιώματα, που δεν είναι άλλα από τα συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου, των πολυεθνικών, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Όσο για την αστυνομία, η στάση της αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι καμία πραγματική αλλαγή δεν μπορούμε να περιμένουμε από καμία κυβέρνηση, ούτε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

 

Να μην αφήσουμε το δημόσιο χώρο, τα σχολεία και τους εργασιακούς χώρους στους φασίστες!”

 

“Τη Βιάννο και τ’ Ανώγεια τα ‘κάψαν οι Ναζί

Φασίστες δε χωράνε σε τούτο το νησί”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί