“Περιστασιακοί και τυχάρπαστοι παραγοντίσκοι, που από μηδενικά γινήκαν νούμερα”!- Έντονες αντιδράσεις στη ΝΔ για την Σχοιναράκη

“Σάς δώσαν την απέραντη γαλάζια θάλασσα, και την καταντήσατε ένα μπουκαλάκι αλατόνερο. Στο τέλος θα το χύσετε και αυτό”.

Με τη φράση αυτή το στέλεχος της ΝΔ, δημοτικός σύμβουλος, πρώην πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ και νυν της ΔΕΠΑΝΑΛ, Γιάννης Ξυλούρης, αντιδρά στην απόφαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ για την επιλογή της Βαγγελιώς Σχοιναράκη ως υποψηφίας δημάρχου που θα στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε: Και επίσημα, η Βαγγελιώ Σχοιναράκη υποψήφια με τη ΝΔ στο δήμο Ηρακλείου!- Οι “στενές επαφές” με τον Λ. Αυγενάκη

Η αντίδρασή του κ. Ξυλούρη εκδηλώνεται σε ανάρτησή του στο facebook, ενώ απαντώντας σε σχόλιο αναφέρει ακόμα: “Στις Δημοκρατίες, νέες και παλιές, το χρίσμα το δίνει ο λαός, και όχι περιστασιακοί και τυχάρπαστοι παραγοντίσκοι, που από μηδενικά γινήκαν νούμερα”.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Candiadoc, αυτή δεν είναι η μόνη αντίδραση, ούτε η μόνη που έχει εκδηλωθεί, καθώς πολλά τοπικά στελέχη θεωρούν ότι η κ. Σχοιναράκη μπήκε “καπέλο” από τον Λ. Αυγενάκη, χωρίς ποτέ να έχει σχέση με τον χώρο και με το δήμο Ηρακλείου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί